Red Light Green Light

  • Teambuildingspellen.nl
  • 30 - 500 personen
  • 11112
  • Beschrijving

Red Light Green Light, hét survival groepsuitje van dit moment!
Van de film de Hungergames tot nu de spraakmakende Netflix serie de Squid Game! Iedereen heeft het er over en wordt nu al als het meest populaire groepsuitje voor het komende jaar genoemd. Het Red Light Green Light is op deze spellen gebaseerd.

Wat is Red Light Green Light voor activiteit?
Het actieve spel is gebaseerd op de populaire Netflix serie the Squid Game. Alle deelnemers van dit teambuildingsuitje zijn je concurrenten. Tegelijk moet je wel op het goede moment met elkaar samenwerken. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een uitje met vrienden. Het minimum aantal deelnemers is 30.

Hoe werkt het spel?
Het spel start als de Frontman de groep toespreekt. Vervolgens splitsen we de groep op in teams van 6 personen. Iedere deelnemer krijgt een T-shirt met een persoonsnummer (heb jij 456?).

De teams spelen 6 verschillende games, waarin je als team én individueel werkt. Tijdens de rondes komen de uit de serie bekende Games aan bod, zoals Red Light Green Light (Annemaria Koekkoek), Cut a shape (vormpjes prikken) of Tug of War (touwtrekken). Net zoals in de serie kun je er voor kiezen om zelfstandig te werken, of om elkaar te helpen de prestatie van het team te verbeteren. Door de tijdslimiet die aan de games zit, neemt de spanning toe. Een ware race tegen de klok!

Na deze 6 verschillende rondes, eindigt één team als het beste team. Nu begint de afvalrace, want er is op het einde maar één winnaar van de game. Wie eindigt er na deze spannende finale als de Inktvis koning of koningin?  

Voor wie is het spel bedoeld?
Dit groepsuitje is te spelen voor groepen vanaf 30 personen. Door de verschillende onderdelen is het ook geschikt voor grotere groepen tot wel 200 personen. Hoe meer deelnemers, hoe meer onderdelen het spel heeft. Alle deelnemers kunnen het spel tegelijk spelen.

Hoe lang duurt het?
De duur van het spel is 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief een korte pauze, waarin de deelnemers even kunnen uitrusten, wat drinken en eventueel tactiek kunnen bespreken.

Waar kan Red light Green Light gespeeld worden?
Het spel kan binnenkort in het hele land op elke locatie met een grote binnen- of buitenruimte gespeeld worden. Tijdens de winter raden we aan om het binnen te spelen, bijvoorbeeld in een sporthal of zaal (denk daarbij wel aan eventuele huurkosten). We denken hierbij graag met u mee. Ook kunnen we de hele organisatie verzorgen als u wenst.
------------------

Wat is inclusief?

  • · Professionele spelbegeleiders in de bijbehorende           kostuums
  • · Een T-shirt met persoonsnummer tijdens de game     (daarna weer inleveren)
  • · Minstens zes rondes met welbekende games
  • · Attributen om de games te kunnen spelen
  • · Finalespel voor de zes beste deelnemers
  • · Een prijs voor de gedoodverfde winnaar van het spel

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in. 

Ligging uitje

Mogelijk in en omgeving: Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Zandvoort, Scheveningen, Den Bosch, Gorinchem, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Almere, lelystad,  Eindhoven, Breda, Delft, Venlo, Groningen, Kerkrade, Maastricht 


Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!