Rally rijden en een Zeilwedstrijd varen

  • Jan Soldaat
  • 32 - 1000 personen
  • 10506
  • Beschrijving

"De Watergeuzenregatta: Rally rijden + zeilrace“
Deze missie start op onze uitvalsbasis in Uitgeest. In de Caribean bar krijgt u een briefing terwijl u kunt genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Ieder team ontvangt een koffer met geheime instructies.

De rally gaat van start...
Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. De ronkende voertuigen staan inmiddels voor u en uw collega’s in colonne gereed. Onder begeleiding van een militaire instructeur starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs de diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" op weg naar het eindbestemming.

De Zeilrace
In een prachtig waterrijk gebied op het uitgeestermeer wordt er getraind in zeilboten, afhankelijk van uw vaardigheden met of zonder begeleiding. Na deze training volgt een heuse Regatta (zeilrace)! U zal het in deze titanenstrijd opnemen tegen de overige leden uit uw gezelschap, die de andere boten zullen bemannen. Wie heeft de beste tactiek en kan de meeste trucs uit de kast halen? Teamwork is bij deze Regatta zeker een must!

Na de finish keert u terug naar de thuishaven. Nog even blijven genieten van deze heerlijke locatie aan het water?  Wat dacht u van een verrukkelijke BBQ?

Dat het u tijdens deze missie maar voor de wind mag gaan!

Voor meer informatie en of vragen, kunt u het aanvraagformulier invullen.

Ligging uitje

Stelling van Amsterdam
Uitgeest
Trefwoorden 
Forten, stelling van Amsterdam, zeilen met collega's, zeilrace, teamwork, teambuilding, rijden in legervoertuigen, bedrijfsuitje op het land en water, teamspirit, Rally Rijden, Legerthema

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!