Rally door de Stelling van Amsterdam

  • ABC Events
  • 16 - 300 personen
  • 10649
  • Beschrijving

Zelf rijden in authentieke legervoertuigen door de Stelling van Amsterdam? Dat kan! Tijdens deze rally worden er teams gemaakt en gaan jullie met een eigen legervoertuig de Stelling van Amsterdam ontdekken. Zoek de route, spot vijandigheden en zorg dat alle opdrachten en vragen juist zijn beantwoord om zo de puzzel op te kunnen lossen en het eindpunt te vinden. Het gaat hier niet om snelheid maar om precisie en efficiëntie. 

Het evenement wordt nog leuker met een van de vele extra activiteiten die wij aanbieden. Wat dacht je van Archery Tag, waarbij je de tegenstander moet verslaan met behulp van pijl en boog? Of ga met 17 personen tegelijk in één kano en vaar door Spaarnwoude. Zelfs mountainbiken, skiën en snowboarden is het hele jaar door mogelijk in dit mooie gebied. 

Als afsluiter kunt u genieten van een heerlijke barbecue, diner of een borrel. Een bier- of wijnproeverij behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Geïnteresseerd in alle mogelijkheden van deze actieve en spannende rally? Vul dan het onderstaande formulier in.

Ligging uitje
Spaarnwoude, Velsen-zuid. Nabij Haarlem. Andere locaties door heel Nederland mogelijk op aanvraag.

Trefwoorden:

Amsterdam, Haarlem, Spaarnwoude, Velsen, Velsen-Zuid, rally, legervoertuig, legervoertuigen, paintball, quad, quadbike, kano, canadese kano, superkano, ski, skiën, snowboard, snowboarden, wintersport, boogschieten, archery tag, survival parcours, survival, mountainbike, mountainbiken, steppen, steptocht, dwarsdoorsteek, teambuilding, geschikt, ongeschikt, leger, samenwerken, wijnproeverij, bierproeverij, barbecue, lunch, diner, borrel, veiligheid, begeleiding, korporaal, jan soldaat, soldaat.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!