PubQuiz: De leukste en meest veelzijdige

 • Uitjes en Eten
 • 15 - 2500 personen
 • 10584
 • Beschrijving

Ben je op zoek naar de leukste en meest afwisselende Pubquiz? 
Super gezellige avond en ontspannen teamspel in pub sfeer. De Uitjes en Eten Pubquiz is een afwisseling van muziek, film, reclame, luister en kijkvragen met daarnaast uitdagende en hilarische pub spellen. Jullie vervelen je geen moment. Ontspanning en plezier gegarandeerd.

Wat is de Pubquiz ?

 • Een enthousiaste quizmaster van Uitjes en Eten
 • Kennis, muziek, doe, denk en plezierspelen in een pub sfeer
 • Spetterende afwisselende teamspellen
 • Een gezellige avond voor iedereen
 • De Pubquiz Trofee voor het winnende team
 • Also available in English

Omschrijving programma
De quizmaster van Uitjes en Eten ontvangt jullie in een gezellige pubsfeer. Teams van 5 tot 7 personen gaan de pub battle met elkaar aan. De PubQuiz is een afwisseling van vele doe- en denk vragen en opdrachten. Niet alleen zitten jullie aan tafel met jullie team, ook in de zaal zijn er uitdagende en hilarische spellen.

De PubQuiz wordt gepresenteerd op een groot beeldscherm. Het is een quiz waar iedereen aan mee kan doen. Tijdens de Pubquiz wordt het geheugen getest en staat vooral samenwerking en plezier voorop. Welk team kan goed samenwerken en weet de meeste antwoorden? Het winnende team neemt de PubQuiz Trofee mee naar huis!

Hoe zal de avond eruit zien? (Dit is een voorbeeld progamma, dit kan naar wens aangepast worden)
17.00 - 17.15 Ontvangst met indeling teams en uitleg programma
17.15 - 18.00 Eerste ronde PubQuiz
18.00 - 18.15 Pauze
18.15 - 19.15 Tweede ronde PubQuiz
19.15 - 19.30 Pauze
19.30 - 20.15 Laatste ronde PubQuiz
20.15 - 20.30 Afsluiting met prijsuitreiking

Maak jullie uitje compleet met deze optionele extra's: 

 • Ontvangst met een drankje en/of gebak
 • Een gezellige lunch 
 • Een heerlijk 3 gangen diner tussen de rondes door (heel populair!)

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor iedere groep, écht iedereen kan meedoen met de PubQuiz!

Ligging uitje

De PubQuiz is mogelijk in elke stad in Nederland en België! Geef vooral jullie voorkeursstad aan en wij regelen de locatie. Deze activiteit wordt georganiseerd wordt georganiseerd in een aparte ruimte van een restaurant. Liever op eigen locatie organiseren? Ook geen probleem, wij komen naar jullie toe met onze enthousiaste quizmaster en het materiaal!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!