Pubquiz

  • Most Event
  • 5 - 400 personen
  • 22330
  • Beschrijving

Pub Quizzen zijn razend populair en bieden een gezellige avond vol plezier en uitdaging voor iedereen! Ben jij op zoek naar een avondje vol vermaak met vrienden, familie of collega's? Dan is deze Pub Quiz dé activiteit voor jou!

Onze PubQuiz is een interactieve en vermakelijke quiz vol met verschillende categorieën. Weet je veel over series en TV? Of toch meer over sport? Herken jij een bekend persoon aan zijn of haar ogen, mond of haren in de ronde 'Wie ben ik'?
Kun jij een liedje herkennen aan het eerste deuntje dat je hoort? Of heb je iets langer nodig om erachter te komen welke artiest en titel wij zoeken?
Je wordt uitgedaagd met vragen op verschillende niveaus en onze Quizmaster zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

Zoals bij elke andere quiz die wij aanbieden, speel je deze quiz met de buzzers die wij voor jou meenemen. 
Is het A, B, C of D? Of druk jij als eerst op de knop bij de open vragen?
De 'Most Event Pub Quiz' bestaat uit 10 rondes en een spannende finale.
Door deze buzzers kan er nooit vals gespeeld worden en is het elke ronde, nee elke vraag, ontzettend spannend!

Onze Pub Quiz is geschikt voor groepen van alle maten, of je nu met een klein groepje vrienden of een grote groep collega's komt. Het is de perfecte manier om de onderlinge band te versterken en om te strijden voor de titel van Pub Quiz-kampioen! 

Dus verzamel je vrienden, familie of collega's en daag jezelf uit met onze vermakelijke Pub Quiz!

Wij verzorgen het hele uitje!
Wij komen met alle materialen (Beamer, scherm, geluidsinstallatie en buzzers) naar een locatie naar keuze en zorgen voor een leuke prijs voor het winnende team.  Het maakt niet uit waar in Nederland of België jullie de quiz willen spelen. Wij komen jullie kant op en maken er een fantastisch uitje van! Het kan op een eigen locatie, maar wij kunnen ook een locatie voor jullie regelen in een stad naar keuze. Niks is ons te gek. Want voor ons is het belangrijkste dat jullie zorgenloos een fantastisch uitje gaan beleven en dat gaan wij voor jullie regelen!

  • Professionele Quizmaster
  • Gebruik buzzers
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • De Pub Quiz kan op iedere willekeurige locatie in Nederland & België gespeeld worden

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

 

Ligging uitje

Deze Pub Quiz is te spelen in heel Nederland en België

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!