HUMOR EN COMEDY MET DE ALLERBESTE COMEDIANS

  • Comedy Events
  • 10 - 3000 personen
  • 18241
  • Beschrijving

MAAK JE EVENT NOG LEUKER MET HUMOR. KIES VOOR COMEDY EVENTS

Comedy Events is aantoonbaar de juiste organisatie op het gebied van comedy en cabaret. Wij brengen de allerleukste comedians voor ieder moment.

De comedians die optreden zijn bekend van o.a. De Lama's, Raymann is Laat, The Comedy Factory, BNN/VARA, Comedy Central, Lowlands, RTL en SBS. En daarbij zijn onze shows altijd onder leiding van de meest energieke Master of Ceremonies.

Samen stappen we in het magische wereldje van echte stand-up comedy. Ideaal als dinnershow, reguliere line-up show of als fungedeelte tijdens jouw event.

Daarnaast is Comedy Events ook de juiste organisatie voor het bedrijfsleven. Bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, maatwerk of workshops en trainingen. Niets is ons te gek. 

Hoe gaaf is het om samen te genieten van een echte comedyshow? Wij maken alles bespreekbaar en kunnen al jouw wensen realistisch maken.

WORKSHOPS/TRAININGEN/COACHING
Naast onze comedyshows verzorgen wij ook de meest leuke workshops en trainingen. Dat kan al vanaf 1 uur workshop. Je ervaart hoe het is om een stand-up comedian te zijn. Maar ook onze workshops zijn zeer nuttig in het bedrijfsleven.

Samen lachen om de beste grappen en meest komische verhalen. Hoe leuk is dat?

Kies voor Comedy Events. Neem gerust even contact met ons op. Wij maken alles bespreekbaar. Check ook meteen onze reviews. Van zeer tevreden partners tot de bekendere top comedians.

Durf jij buiten die lijntjes te kleuren? Wij kijken uit naar je enthousiasme.

HUMOR BRENGT MENSEN SAMEN!

Ligging uitje

Heb je een eigen locatie? Met alle liefde komen wij naar jouw locatie. En anders kunnen wij meedenken om samen op zoek te gaan naar de juiste locatie. Wij hebben vele partners in heel Nederland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!