Pizza steenoven huren

  • Lazzarella
  • 15 - 300 personen
  • 22344
  • Beschrijving

Wil je een echte Italiaanse steenoven huren om zelf aan de slag te gaan? Huur dan Lazzarella’s steenoven en je krijgt de allerbeste ingrediënten erbij! Ook krijg je een tutorial of pizzabakker om het echte vak te leren. Ook voor een teamuitje is dit de perfecte optie: samen pizza bakken en genieten van een gezellige middag onder het genot van een biertje. Bekijk onze mogelijkheden!

Compleet pakket
Huur je onze steenoven, dan krijg je een compleet pakket om pizza’s te bakken. Je krijgt ten eerste een steenoven van het Italiaanse merk Valoriani. We hebben ovens in verschillende maten, zodat we op elke locatie terecht kunnen. Bij de oven zit hout, een speciale bezem en een schep inbegrepen. Ook krijg je vers deeg en ingrediënten van topkwaliteit om jouw perfecte Napolitaanse pizza te maken. Daarnaast zorgen we ook altijd voor een aantal voorgebakken bodems, mocht het helemaal mis gaan. Tenslotte krijg je alles wat je nodig hebt om de pizza’s te maken, zoals een stand, bakjes, aanmaakblokjes: noem maar op! 

Naast deze fysieke materialen krijg je ook een tutorial van ons, zodat je de pizza’s kan gaan bakken op de echte Napolitaanse manier! Daarnaast is het ook mogelijk om de pizza oven te huren met een pizzabakker, echter wordt het dan meer een workshop.

Italiaans teamuitje
Geniet van een gezellige middag: pizza's bakken met je vrienden, familie, collega’s of teamgenoten! Het huren van een pizza oven is geschikt voor iedereen die houdt van pizza’s en er zijn ingrediënten voor iedereen! Doordat het gezellig en leerzaam is, is het huren van onze pizza oven perfect om je teambuilding te verbeteren. Tenslotte zorgt onze oven voor een gezellige sfeer!

Prijzen en mogelijkheden
Een pizzaoven huur je bij ons vanaf €25 per persoon en dit kun je eventueel nog uitbreiden met antipasti, tiramisu of natuurlijk een van Lazzarella’s ervaren pizzabakkers! Voor vragen over datum kun je bij ons een offerte opvragen of natuurlijk bellen!

Ligging uitje

In heel Nederland en Vlaanderen mogelijk 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!