Picture That Fotospel

  • Aloha Events
  • 12 - 200 personen
  • 19650
  • Beschrijving

In het kort
Midden in de stad gaat u een flink aantal originele foto-opdrachten uitvoeren. Gewapend met onze Polaroidcamera en uw eigen telefoon maakt u gegarandeerd de leukste kiekjes. Zo gaat u spreekwoorden proberen vast te leggen en dagen wij u uit een aantal niet alledaagse zaken te fotograferen. Bovendien komt u op de mooiste plekjes van de stad!

Onze aanpak
Op de afgesproken locatie & tijd wordt u welkom geheten door onze spelbegeleider. U ontvangt van hem of haar een beknopte instructie en alle items die u deze dag nodig gaat hebben, Ook wordt bepaald welke groepen het tegen elkaar op gaan nemen. Ieder spel wordt namelijk een stuk leuker van een beetje gezonde concurrentie.

Prijsuitreiking & drankje
Na afloop nemen wij u mee naar een gezellig cafe of terras voor een lekker drankje. Terwijl u de dag nog even doorneemt maakt de begeleider de eindbalans op. Het team dat de oprdravchten het best heeft gedaan ontvangt natuurlijk een mooie prijs.

 
Praktische Informatie:
Lengte:                      2,5 uur
Locatie:                      Binnenstad van grote steden
Groepsgrootte:       12-200 personen

Prijs:
12-24 personen 25,50 excl. btw
25-36 personen 24,00 excl. btw
36+     personen 22,50 excl. btw

Verder nog inbegrepen:
Prijsuitreiking:          Leuke prijs voor het winnende team
Drankje:                     1 drankje p.p. Is inbegrepen

Lunch of diner
´Picture That Fotospel’ is ook te combineren met een lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.
Ligging uitje

Dit uitje is mogelijk in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Delft, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer en  Zwolle  .

Wij zijn flexibel en kunnen ook buiten onze standaardlocaties perfect een uitje organiseren. Welke locatie heeft u in gedachte?

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!