Bedrijfsuitje wintersporten in Oostenrijk

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10549
  • Beschrijving

Duik met je team de sneeuw in tijdens dit bedrijfsuitje in Oostenrijk! Echte sneeuw, echte bergen. Serieus skiën en snowboarden! Les voor de beginners. Guiding voor de gevorderden en de cracks.

We verblijven in een schitterende Alpenstad met dito uitgaansleven en attracties voor de niet-skiërs. Minder dan twee uur vliegen! Twee nachten, drie volle dagen op de pistes!

Een zeer compleet en professioneel bedrijfsarrangement. De ideale zakelijke en feestelijke wintersportreis!
Prijsindicatie: € 1.010,- per deelnemer.

Het City&Ski Incentive vormt een onvergetelijk wintersportweekeinde. We verblijven in een Alpenstad die zo dicht bij het vliegveld ligt dat een compleet driedaags wintersportprogramma mogelijk is met vertrek op vrijdagochtend en terugkeer op zondagavond.

Vrijdagochtend al arriveert u in een ****hotel, waar koffie, thee en broodjes worden geserveerd. In een mum van tijd krijgt de hele groep ski's of snowboard en schoenen aangemeten. Nog voor de lunch zit u in de skibus naar een van de vele skigebieden in de omgeving. Een groot gletsjerskigebied garandeert sneeuwzekerheid. Na een gezamenlijke lunch gaat u om 13.00 uur de piste op in kleine groepen met een vergelijkbaar ervaringsniveau. Beginners krijgen les en gevorderden gaan met een gids op safari.

Zaterdag bezoekt u een tweede skigebied. Dit keer skiën of boarden we de hele dag. Lunch op de piste. Zaterdagavond wordt de groep verrast met een diner op een schitterende locatie.

Zondag verkent u het kleine maar zeer fijne skigebied aan de rand van de stad. De niet-skiërs en skiërs lunchen samen om vervolgens met de hele groep een minibob wedstrijd te beleven. Na een ludieke fotosessie kunnen de fanatiekelingen kunnen nog een uurtje skiën. Na een afsluitende gezamenlijke borrel in het hotel wacht de taxi of touring car voor de korte transfer naar het vliegveld. Vroeg in de avond arriveert u weer in Nederland.

Incentive Direct organiseert ook jubileumreizen naar Spanje, Dubai, Ierland, Marokko, Hongarije, Schotland, Italie, Portugal, Malta, Turkije, Duitsland en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Innsbruck, Oostenrijk

Prijsindicatie:
€ 1.050,- per deelnemer

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, wintersport, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, bedrijfsreizen, bedrijfsuitje, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!