Penoze - Interactief stadsspel

  • Uitjesbureau
  • 15 - 250 personen
  • 10886
  • Beschrijving

Vandaag bent u tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. Via verkeerde vrienden en familie bent u in het bezit gekomen van 1000 kg cocaïne. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld hebben de jacht op u geopend!


Kruimeldief of keiharde crimineel

Uw team van 4 tot 5 personen wordt uitgerust met een smartphone en de speciaal ontwikkelde ‘Penoze App’. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team "uw illegale voorraad" proberen te slijten bij de tegenstanders! 

Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd. Dit kan gaan van mobiel uitdagen tot het persoonlijk droppen van voorraadjes. U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden voorraadjes zij in hun bezit hebben. Het belooft een felle strijd te worden! 

Penoze is te spelen in alle grote en minder grote steden van Nederland.


Inclusief:
- professionele begeleiding en spelmaterialen
- gebruik van de smartphones en Penoze App
- prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
- Uitgave van digitale foto's die tijdens het spel zijn gemaakt
- mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten 'op maat'

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje
Dit interactieve stadsspel is te spelen in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Maastricht, Groningen en Antwerpen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!