Outdoor Cityquiz

  • Stadsarrangement
  • 6 - 100 personen
  • 22236
  • Beschrijving

Ontdek de stad pas echt met de Outdoor Cityquiz!

Ontvangst
Uw uitje begint met een u gastvrij welkom in een restaurant in het cetrum met een welkomstdrankje.

Outdoor Cityquiz
Maar dan gaat u op pad. Met een speciale app ziet u uzelf bewegen in het centrum van de stad. De rode punten op de kaart zijn de highlights van de stad. Als u op 10 meter bent van de highlight verschijnt er een vraag die altijd beantwoord kan worden op de locatie. Kijk dus goed naar bordjes, jaartallen en andere markeringen. Bij het juiste antwoord wordt ook achtergrond informatie gegeven over de highlight. Na afloop van het spel weet u alles over de stad en haar verleden. 

Driegangen keuzediner
Ter afsluiting wordt u in een gezellig restaurant een heerlijk driegangen keuzediner aangeboden. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)

Prijs
6 - 9 personen € 55 excl. btw, € 63,25 incl. btw
10 - 30 personen € 52 excl. btw, € 59,80 incl. btw
31 - 60 personen € 49 excl. btw, € 56,35 incl. btw
61 - 100 personen € 48 excl. btw, € 55,20 incl. btw

Inclusief
- Welkomstdrankje
- Outdoor Cityquiz
- Driegangen keuzediner

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. Geef daarbij duidelijk aan naar welke stad uw interesse uitgaat.

Ligging uitje

Dit arrangement is mogelijk in:
Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Brielle, Coevorden, Delft, Den Bosch, Den Burg, Den Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Harlingen, Helmond, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Sneek, Tilburg, Urk, Utrecht, Valkenburg, Venlo, Venray, Volendam, Wageningen, Winterswijk, Woerden, Zaltbommel, Zierikzee, Zutphen en Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!