Organiseer een eigen VIP muzikaal zeil event

  • Zeilschip Bounty
  • 38 - 45 personen
  • 10965
  • Beschrijving

Geen festivals, clubs, discotheken of de kroeg in?

Organiseer in samenwerking met Bounty een VIP muzikaal zeil event!

Snak je naar vrijheid en weer leuke dingen doen? 

Ook zin om te genieten van een Sailing & Dancing event, waarbij het zeilen gecombineerd wordt met muzikale ondersteuning? Organiseer in samenwerking met een live artiest of DJ muziek van de jaren 80 tot nu een VIP zeil event op zeilschip Bounty! Uiteraard geven wij jou de vrijheid welke muzikale thema je wilt invullen (uitgezonderd hardcore). Dit kan met eigen artiesten of anders bevelen wij graag één van onze huis artiesten aan!

Deze unieke vaartochten vinden uitsluitend plaats met 100% mooi weer garantie, want wij willen dat mensen zoveel mogelijk buiten bewegen.

“Actief zeilen is een sport, buiten zijn, gezond bewegen geeft energie”

Tegen de kou kun je je prima kleden doormiddel van meerdere lagen kleding. Ook zijn er heaters aan boord. Overkappen wij het voordek met een storm vast zeil mocht er onverwacht een kleine bui voorbij die wij niet kunnen omzeilen.

Omdat vanuit onderzoek is gebleken dat buiten de besmettingen nihil zijn kunnen wij Corona veilig zeilen aanbieden.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Verkoop prijs: € 79,95 incl. BTW & incl. dranken standaard.

Minimaal 38 pers. tot maximaal. 45 pers.

Ligging uitje

VIP muzikaal zeilen event concept – Lelystad. Als mobiele locatie kan er tegen meer kosten ook vanuit andere havens gevaren worden o.a. Amsterdam, Ijmuiden, Almere, Volendam, Enkhuizen, Medemblik, Urk, Lemmer, Stavoren, Kampen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!