Niets Is Wat Het Lijkt!

  • Liz Events
  • 30 - 100 personen
  • 23527
  • Beschrijving

Ontdek het mysterie met 'Niets Is Wat Het Lijkt!', een zinderend groepsspel op locatie. Ideaal voor grote groepen vanaf 30 personen! Een fascinerende mix van een escape room en het 'bekende mollen tv-programma'. Weliswaar zonder mol, maar vol puzzels, raadsels en tactische uitdagingen van alle soorten kennisgebieden.

Het spel is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en teambuildingevents. Dit levendige spel is geschikt voor groepen van 30 tot 100 personen, waarbij teams van 4 tot 5 spelers hun kennis, inzicht, groepsgeest en gevoel voor humor gebruiken om te strijden voor de grootste geldpot. De druk van de tijd is voelbaar: elke seconde telt, aangezien tijd letterlijk geld wordt in deze spannende zoektocht!

Via een speciaal ontwikkelde app voor 'Niets Is Wat Het Lijkt', bepalen de teams hun eigen strategische koers binnen het spel, waarbij plezier en strategie hand in hand gaan. Samenwerken is de sleutel; elke correcte oplossing voedt de geldpot, maar wees waakzaam - vergissingen zijn kostbaar. Met jokers in het spel en de race om een geheimzinnige groene box, blijft de spanning tot de laatste minuut. Want 'Niets Is Wat Het Lijkt!' in deze spannende teamgame.

'Niets Is Wat Het Lijkt!' kan overal gespeeld worden. We helpen je graag met het vinden van de perfecte setting i.s.m. met onze partnerlocaties.

Is jouw team de andere teams te slim af? Ontdek het zelf in dit boeiende en tactische teamavontuur!

Dit wordt een uitje om nooit te vergeten!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje
HET ULTIEME SPEL OP LOCATIE
Niets is wat het lijkt is een ultiem spel die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsfeest in jullie eigen pand, een teambuilding event op locatie of een familiefeest in jullie gekozen horecagelegenheid. 

Een locatie met trappen en gangen en hier en daar een kleinere ruimte, zoals een oud fabrieksgebouw, industrieel perceel of historisch pand maakt de beleving helemaal compleet. Een prachtige horecazaak werkt ook prima of we zetten het spel uit bij één van onze vaste partners!
 
Wij helpen je graag met het vinden van dé perfecte locatie om er samen met jullie een geweldig Niets is wat het Lijkt - uitje van te maken!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!