MVO Teamuitjes in de natuur: in Lauwersoog (Gr./Frl.)

  • natureXP
  • 15 - 50 personen
  • 22955
  • Beschrijving

natureXP verzorgt al dertig jaar: Frisgroene, nuttige en duurzame MVO teamuitjes. Op een informele en plezierige manier met het hele team de handen uit de mouwen steken om de natuur een opkikker te geven.

Start met heerlijke Veldlunch:
Een heerlijke (walking) frisgroene veldlunch met broodjes waar je de vingers bij aflikt (ook vegetarisch),  Groninger koek, een culinair en biologisch  soepje van de Kleinste Soepfabriek, thee en vlierbloesemsap.

Activiteiten: Elke deelnemer doet 2 activiteiten:

Handen-uit-de-mouwen activiteit in de natuur. In elk natuurgebied liggen klusjes waar de boswachter niet aan toe komt. We gebruiken hiervoor handgereedschappen als Hollandse spades, Japanse kromzaagjes of Zweedse takkenscharen. Natuurlijk zorgen wij voor werkhandschoenen en een veilige werkomgeving.
+
Big Bird Walk. Met een uitstekende verrekijker om de nek en een vogelgidsje in de hand het veld in, om te ervaren in welke rijke natuur je vandaag bent. Een mooie reden om zelf te zien waarom je vandaag zo hard bezig bent geweest om die natuur een opkikker te geven.

Goede redenen voor een frisgroen teamuitje bij natureXP: informeel, actief en nuttig (MVO=Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken) teamuitje voor iedereen (je hoeft voor onze activiteiten niet heel sportief of handig te zijn). 

Tijden:
12.45-16.15 (in overleg kunnen tijden worden aangepast). Ná afloop kunt u optioneel nog een hapje of diner organiseren in één van de restaurants in Lauwersoog.

* Onze activiteiten kunnen tevens in het Engels worden begeleid.

Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Lauwersoog, direct aan de Waddenzee op de grens van Groningen en Friesland. Wij ontvangen de groep in ons basiskampje in het Nationaal Park Lauwersmeer.  

Andere natureXP locaties in Nederland zijn: Noordwijk (bij Leiden), 's Graveland (bij Hilversum) en  Rheden (bij Arnhem). 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!