Mountainbike avontuur op de Utrechtse Heuvelrug

  • MTB Gids Heuvelrug
  • 2 - 40 personen
  • 22653
  • Beschrijving

Een sportieve en gezellige ochtend of middag met je collega’s? Volledig verzorgd, met koffie/thee, lunch borrel of een hapje eten? Dat kan op onze schitterende locatie op Landgoed Ginkelduin in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug.

Voor (management)teams, afdelingen en bedrijven bieden wij volledige verzorgde bedrijfsclinics bij ons op het landgoed. Je wordt ontvangen met koffie, thee of een sapje. We starten de mtb clinic met basischecks en warming-up. Daarna gaan we aan de slag met een paar leuke (team)oefeningen voor de belangrijkste mtb vaardigheden. We maken hiervoor gebruik van onze eigen clinic velden en eigen mountainbikebos met trainingsparcours waar we alle rust en ruimte hebben.

Als de basis gelegd is maken we een tocht over de mooiste trails van het mountainbike routenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug. 

Onze gidsen zijn ervaren en opgeleid om jullie op een veilige manier te begeleiden. Waar nodig of gewenst splitsen we de groep even op. Je hoeft geen durfal in topconditie te zijn om mee te doen met onze activiteiten. Bij terugkomst drinken we samen een drankje op ons bosterras.

Wij zorgen natuurlijk voor de mountainbikes en helmen. Het mountainbike avontuur duurt zo’n 3 uur en kan natuurlijk gecombineerd worden met lunch, borrel of een hapje eten in het parkrestaurant. Collega’s die niet kunnen of willen mountainbiken kunnen op pad met onze natuurgids voor een mooie wandeling door de schitterende omgeving.

  • Een sportieve en gezellig middag op de mountainbike
  • Unieke locatie in Nationaal Park
  • Direct aan de mountainbike routes
  • Ervaren en gediplomeerde gidsen
  • Privé trainingslocatie met faciliteiten
  • Mogelijkheid om te douchen
  • Combineer je clinic met borrel, lunch of diner
  • Vergaderen en overnachten
Ligging uitje

Wij hebben een schitterende eigen locatie in Leersum in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van het bos en heideveld. We hebben hier eten & drinken, ons bosterras en toiletten. Voor de deur ligt ons eigen trainingsveld en mountainbikebos met trainingsparcours & skillspark. 

Door onze samenwerking met Molecaten Park Landgoed Ginkelduin beschikken we ook over doucheruimtes en een parkrestaurant met terras voor lunch, borrel of hapje eten. Je kunt ook komen vergaderen en/of overnachten voor meerdaagse avonturen. Alles zit bij ons op één locatie op loopafstand van elkaar.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!