Moordweekend

  • Living Story
  • 20 - 40 personen
  • 24897
  • Beschrijving

Al 15 jaar organiseren we complete moordweekenden op kastelen en landhuizen in België. Een unieke beleving waarbij je een weekend lang verblijft en overnacht op een authentiek chateau, geniet van luxe faciliteiten zoals de jacuzzi en de sauna en fantastische catering voor ontbijt, lunch en diner. Ondertussen los je met team een moord op. Je bezoekt crimescenes, verzamelt bewijs en speurt het kasteel af. Je spreekt met verdachten – een team van 6 topacteurs – en kom je steeds dichter bij de waarheid. 

Sinds Baron Henri de la Roche enkele weken geleden vermoord is aangetroffen in de werkkamer van zijn landhuis, vertrouwt niemand elkaar meer. Ariane, de knappe dochter van de baron, schakelt de hulp in van onafhankelijke experts: U mag een weekend lang verblijven in het kasteel van de familie de la Roche en daar genieten van alle luxe en comfort. In ruil daarvoor moet u uitzoeken wie de baron heeft vermoord en waarom.

U vertrekt op vrijdagmorgen per bus naar een onbekende bestemming. In de loop van de reis zal de correct geklede vreemdeling voorin de bus zich voorstellen als Kevin, de personal assistent van Ariane de la Roche. U krijgt het videotestament van de baron te zien, en wordt ingewijd in de geheimzinnige verwikkelingen rondom de erfenis van de baron, de zoektocht naar verborgen kunstschatten en raadselachtige aantekeningen.

U blijkt op weg te zijn naar het kasteel van de familie de la Roche, om daar komend weekend een moord te ontrafelen, maar ondertussen ook te genieten van de de luxe en comfort van het landleven. Ter plekke neemt u uw intrek in één van de gastenverblijven, en krijgt u direct te maken met de andere bewoners van het kasteel; Ariane, Giselle, Rosa, Marc, Dennis, mevrouw Bannink…. Al gauw raakt u verstrikt in een web van wederzijdse beschuldigingen, roddel en intrige, en weet u niet meer wie u wel en niet kunt vertrouwen.

Pas op zondagmorgen, nadat u een weekend lang tijdens diners, nachtelijke omzwervingen, crimescene onderzoeken en vele (soms geheime) gesprekken met de kasteelbewoners zoveel mogelijk informatie hebt ingewonnen, moet u acte de presance geven; Een spectaculaire doch waarheidsgetrouwe reconstructie van de moord én de motieven. Het team dat de moord tot in de finesses weet te verklaren kan rekenen op eeuwige roem en eer en zal passend worden beloond door de familie de la Roche. Er zal in de bus terug naar huis, en de weken die volgen, nog lang en veel worden nagepraat over dit enerverende moordweekend.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

We spelen Moordweekend op geselecteerde chateaus in Begië - waarvan de meeste in de Ardennen - elk met hun eigen charme, klassen en capaciteit.  Zo hebben we voor elke groep een ideale locatie.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!