Moord in de Stad

  • Aloha Events
  • 12 - 200 personen
  • 19616
  • Beschrijving
In het Kort
Midden in de stad heeft het politie het lijk aangetroffen van de omstreden politicus Ronald Tromp. Al snel werd duidelijk dat er opzet in het spel was, moord dus. Wie de moordenaar is en waarom Tromp dood moest is tot op heden echter onbekend. Nu de zaak vast is gelopen en in het archief dreigt te geraken wil de hoofdcommissaris nog een laatste poging wagen. Hij trommelt ‘s werelds grootste detectives op en overhandigt hen het politiedossier. Succes!

Wat je gaat doen
Tijdens dit uitje voor jong en oud is teamwork van groot belang. Jullie doorlopen in meerdere teams de verschillende fases van het onderzoek. Van het forensisch bewijs tot aan de ondervraging van de verdachten. Door op verschillende locaties in de binnenstad opdrachten en puzzels correct uit te voeren komt de dader al snel in het vizier...

Prijsuitreiking en drankje
Als de zaak is afgerond ontmoeten alle detectives elkaar weer in een gezellig café. Terwijl u van een heerlijk drankje geniet,  neemt de hoofdcommissaris (onze begeleider) de zaak nog even kort en bondig door.  Het team dat de moordenaar heeft weten te ontmaskeren ontvangt van ons een mooie prijs.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
 
Praktische Informatie:
Lengte:                      2,5 uur (uit te breiden met lunch/ diner) 
Locatie:                      Binnenstad van grote steden
Groepsgrootte        12-200 personen

Prijs:
12-24:                    25,50 excl. btw
24-36:                    24,00 excl. btw   
36+:                        22,50 excl. btw

Verder nog inbegrepen:
Prijsuitreiking:          Leuke prijs voor het winnende team
Drankje:                      1 drankje p.p. Is inbegrepen

Lunch of diner
Moord in de stad is ook te combineren met een lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.
Ligging uitje

Dit uitje is mogelijk in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Delft, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer en  Zwolle  . Wij zijn flexibel en kunnen ook buiten onze standaardlocaties perfect een uitje organiseren. Welke locatie heeft u in gedachte?

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!