Mindf*ck

  • JaTi
  • 8 - 100 personen
  • 10560
  • Beschrijving

Mindf*ck is een ongeëvenaarde outdoorgame waarbij teams tegen elkaar en tegen de bedenkers van het spel strijden. De deelnemers krijgen intrigerende illusies voorgeschoteld. Het spel is doorspekt met grappige valstrikken bedoeld om de deelnemers op het verkeerde been te zetten. Niets is wat het lijkt! Een spel op de grens van werkelijkheid en fictie.

Programma 
Mindf*ck begint met een korte introductie over het spel en de tools. Vervolgens gaan de deelnemers in teams van ca. vijf personen op pad. Elk team moet vijf verschillende opdrachten uitvoeren. Elke goed uitgevoerde opdracht levert punten op.

7 Opdrachten

1. The Art of Camouflage is een expeditie door het donkere woud of de stadsjungle. Daar is niets wat het lijkt. Zie dan de codes maar eens te ontdekken...
2. Bij No Time 2 Lose moeten de deelnemers de tijd gebruiken om een code te ontcijferen. Maar tijd is een rekbaar begrip...
3. The Billboard lijkt op een boom of toch ook weer niet? Geloof jij je eigen ogen?
4. Bij Counting Colors is het doel het vinden van een dubieuze container. Maar eenmaal gevonden begint de speurtocht pas echt...
5. Do not touch! Of juist wel? Een lastig dilemma.
6. The Road Sign, hoe moeilijk kan het zijn om de code te ontdekken?
7. Bij the Third Dimension gaan de deelnemers op zoek naar extra dimensie en meer...

Bonusopdrachten
Naast deze vijf opdrachten kunnen de deelnemers ook punten scoren door het uitvoeren van bonusopdrachten en het oplossen van bonuspuzzels.

De winnaars
Na afloop van het spel worden de scores van de teams berekend en de goede antwoorden verteld. Daarna wordt de beker uitgereikt aan het team dat de illusies en bonusopdrachten het best heeft doorzien. Voor  de bijna-winnaars is er een leuk aandenken aan deze onvergetelijke ervaring!

Inclusief

  • - Begeleiding en instructie
  • - Prijsuitreiking
  • - Prijs voor het winnende team
  • - Aandenken voor alle deelnemers

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Locaties in de natuur:
Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

Locaties in de stad:
Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

Tegen meerprijs kunnen we Mindf*ck ook op andere locaties organiseren.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!