Maffia Game 'Jacht naar de Macht'

  • WAVE-CityGames
  • 20 - 50 personen
  • 10877
  • Beschrijving

Elke team is een maffiafamilie en gaat opzoek naar de Don (een voor iedereen onbekend persoon). Voordat het spel begint krijgt ieder maffiateam een speciale smartphone waarmee zij onderweg kunnen ‘afpersen’ en ‘omkopen’. Op deze manier verzamelt men hints over de Don en de locatie war hij zich bevindt. Zo ontdekt u stap voor stap waar de gemenerik zich bevindt.

Maar pas op! Andere families zijn ook op zoek naar de Don en naar veel geld! Om het spel nog avontuurlijker te maken, worden de tussenstanden weergegeven op de smartphone. Een half uur voor het einde worden de scores niet meer getoond zodat het eindresultaat nog spannender en verrassender is! Bent u degene met het meeste kapitaal en vindt u de Don als eerste?

Deze Maffia Game is op maat aan te passen aan uw wensen. U geeft ons input, wij verwerken dat in de app en dat komt terug in het spel. Neem contact met ons op.


Tarieven in NL en BE vanaf 25 personen: 
€ 59,50 p.p. 
In Lille, Keulen, Düsseldorf € 69,50 p.p. bij ca 30 personen

Opmerking:
Voor een optimale beleving is het aan te raden om dit spel te starten vanuit een binnenlocatie waar zowel het introductiefilmpje als het eindfilmpje met prijsuitreiking afgespeeld kan worden. Hetzij op een grote TV of met beamer en projectiescherm. Dit dient dus op de locatie aanwezig te zijn. Dit verzorgen wij zelf niet.

Andere steden op aanvraag
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Mogelijk in: Nederland

  • Amersfoort ,Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Gouda, Haarlem, Leiden, Maastricht, Middelburg, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en  Zutphen

België

  • Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Mechelen

Duitsland: 

  • Düsseldorf en Keulen

Frankrijk

  • Lille

Andere steden op aanvraag

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!