Louwman Museum en bezoek aan de Maasvlakte

  • Fabrieksuitje
  • 8 - 50 personen
  • 22618
  • Beschrijving

We starten in het museum, dat beschikt over de oudste privécollectie automobielen ter wereld. Hier krijgt de groep een rondleiding. Het Louwman Museum is een prachtige collectie van klassieke en moderne auto's en is een must-see voor autoliefhebbers. De tocht voert onder andere langs de Aston Martin waarin James Bond reed in de film Goldfinger en een Cadillac van Elvis Presley.

Het museum beschikt ook over een aantal andere producten die met automobielen te maken hebben.

Na de lunch staat een bezoek aan Futureland op het programma. Futureland is een educatief en interactief informatiecentrum gelegen op de Tweede Maasvlakte in Rotterdam. Het centrum geeft informatie over de aanleg en ontwikkeling van deze nieuwe haven en toont de nieuwste technologieën en innovaties in de transport- en logistieke sector.

Daarna is het mogelijk om de dag af te sluiten met een heerlijk en gezellig diner. U kunt bijvoorbeeld terecht bij het restaurant Loetje aan de Maas, dat gelegen is aan de oevers van de Nieuwe Maas in Rotterdam. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Dit is slechts een voorbeeldprogramma en u kunt het uiteraard naar eigen wens aanpassen. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Den Haag en Rotterdam/ de Maasvlakte

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!