Lipdub maken GROTE groepen

  • LipdubTeambuilding
  • 40 - 1000 personen
  • 11009
  • Beschrijving

Heb jij de leuke taak om jouw collega's te verrassen met een origineel bedrijfsuitje?
 
Speel samen met bijvoorbeeld 30, 60,180 of zelfs 360 collega’s de hoofdrol in een spetterende videoclip waarin je op een ludieke wijze een bekend liedje playbackt. Een lipdub bestaat uit één shot waarin de steadicam operator (camera) een vooraf bedachte route aflegt.

Tijdens de presentatie van jullie lipdub zie je jouw collega’s van het scherm knallen:) Aansluitend is er een spetterende Lipdub Music Award Show. Wie valt er in de prijzen?

Persoonlijke Service:
Persoonlijke service staat bij LIPDUB TEAMBUILDING hoog in het vaandel! Het doel dat jij en jouw organisatie wilt bereiken staat voorop. Samen zorgen wij ervoor dat deze meer dan behaald worden.
 
Vakmensen:
Van origine komen wij vanuit de televisie, film en evenementen industrie. Wij hebben tientalen jaren ervaring in de organisatie van Filmevenementen. De eerste lipdubs die hier in Nederland werden geproduceerd daar waren wij bij betrokken.

Ervaring & Specialisatie:
LIPDUB TEAMBUILDING en zijn crew hebben honderden lipdubs geproduceerd en voor veel organisaties is teambuilding zeer belangrijk. Hierdoor hebben wij de ultieme formule ontwikkeld waarin Plezier, Teambuilding, Hilariteit, Saamhorigheid en Amusement samensmelten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

Ligging uitje

LipdubTeambuilding is overal in Nederland en daarbuiten in te zetten. Qua locatie zijn alle concepten 100% flexibel.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!