Limousine + Champagne + Activiteit + Diner inclusief drank

  • ABC Events
  • 16 - 500 personen
  • 10835
  • Beschrijving

Luxe Limousine Events
Dit evenement start op een locatie waar de nietsvermoedende deelnemers zich verzamelen voor een spannend avontuur. Er arriveren een aantal luxe limousines. Wie zouden er in zitten? De voertuigen blijken echter leeg te zijn. Een teleurstelling? Waarschijnlijk niet wanneer blijkt dat deze limousines speciaal voor het bedrijfsuitje gereserveerd zijn. De champagne staat gekoeld al klaar in de limousines.

De enthousiaste gasten nemen plaats in deze luxe voertuigen en de champagneglazen kunnen worden geheven. PROOST! De limousines brengen het gezelschap naar het centrum van de stad. Alle mensen kijken naar u om en er worden zelfs foto’s van u gemaakt. Plotseling springen monitoren in de limousines aan en er volgt een belangrijke videoboodschap.

Wanneer de champagneglazen leeg zijn en de videoboodschap afgelopen is, komt de limousine tot stilstand.

Nu begint de activiteit; een routespel. Hierbij is de route afhankelijk van de antwoorden op de vragen die verkregen worden via een smartphone. Hoe slimmer het team, hoe korter de route. Welk team heeft de meeste kennis en komt zo snel mogelijk bij de dinerlocatie aan? Wanneer alle gasten op de dinerlocatie gearriveerd zijn, kunnen zij aan tafel voor een heerlijk diner inclusief een paar drankjes. De vragen/antwoorden, de ervaringen en de limousines zijn het tafelgesprek van de avond.

Uitbreidingen
- Routespel met fietsen
- Luxe diner
- Wijn arrangement
- Helikoptervlucht
- Quiz diner
- Theater diner
- Acteurs en actrices

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij kunnen dit evenement door het hele land uitvoeren. De prijs is echter afhankelijk van de stad en de dinerlocatie. Tot nu toe hebben we dit evenement bedacht voor:Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Den Bosch. 

Trefwoorden
Luxe vervoer,videoboodschap, puzzeltocht, activiteit, routespel, champagne, luxe event, totaal evenement, totaal bedrijfsevenement, bedrijfsevent, samenwerken, teambuilding.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!