Levende Hersentest

  • InspirationCompany
  • 12 - 300 personen
  • 10664
  • Beschrijving

Tot op de dag van vandaag is de wetenschap gefascineerd door onze hersenen. Hersenen zijn het complexe orgaan wat ons tot unieke individuen maakt. De Kleurprofilering helpt ons begrijpen welk deel van de hersenen bij ons dominant is. Dit zegt namelijk ontzettend veel over je persoonlijkheid. Ben je snel ongeduldig, neem je makkelijk beslissingen of zie je altijd wat er niet klopt? Zit je vol met dromen en nieuwe ideeën? Heb je veel oog voor de ander of ben je analytisch en precies? Je dominante kleur zegt meer dan je denkt!

In de Levende Hersentest onderzoeken we op een dynamische en speelse manier welk deel van de hersenen bij jou dominant is. Er worden verschillende vragen gesteld waar de deelnemers direct op moeten reageren. De deelnemers krijgen zo inzicht welk deel van de hersenen dominant is, en welke talenten en tekortkomingen daarbij horen. Met deze inzichten wordt snel duidelijk hoe we beter kunnen omgaan met elkaar en met creatieve- en veranderings-processen. De Levende Hersentest geeft inzicht in hoe we elkaar nodig hebben en waar we elkaar aan kunnen vullen. Teams worden hierdoor sterker, krijgen meer begrip voor elkaar en leren op deze manier samenwerken op een hoog niveau.

Durf jij kleur te bekennen? Vul dan voor meer informatie het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

De Levende Hersentest kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!