Fantastische bedrijfsreis naar Berlijn in Duitsland

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10537
  • Beschrijving

Dit bedrijfsuitje naar Berlijn wordt fantastisch! De Trabant is echt een auto die je tenminste één keer in je leven moet hebben bestuurd en daarom mag een Trabi safari zeker niet ontbreken op het programma. De Trabi safari voert de gasten door Oost Berlijn langs de restanten van de muur en de Karl-Marx-Allee.

De gasten krijgen een heuse Graffiti workshop, een compleet unieke activiteit!. De 3 uur durende workshop wordt op maat gemaakt en wordt begeleidt door een internationale tóp graffiti artiest. Samen met de groep zal hij een grote muurgraffiti gaan maken. Op het einde zal iedereen een panel meekrijgen als souvenir van de door hun gemaakt muurgraffiti. Misschien een leuk idee om dit op kantoor op te hangen als herinnering.

Er wordt een bezoek gebracht aan het indrukwekkende Checkpoint Charlie museum. Checkpoint Charlie was één van de bekendste grensovergangen tussen Oost en West Berlijn tussen 1945 en 1990. Dit is een essentieel museum voor iedereen die geïnteresseerd is in de Muur en de Koude Oorlog. Het museum opende vlak nadat de Muur in 1961 werd opgetrokken.

Door de samenstelling van het programma, de keuze van de locaties en de ruime mogelijkheden om uit te gaan is dit programma zeer geschikt voor jonge bedrijven.

- 3-daagse incentivereis
- Vervoer per luxe touringcar
- 4* hotel
- Trabantenrally
- Bezoek aan de Reichstag
- Grafitti workshop
- Bezoek Checkpoint Charlie

Er wordt gegeten op bijzondere locaties en in trendy restaurants en er zijn uitgebreid mogelijkheden om uit te gaan.

Uiteraard is vervoer per vliegtuig of per trein ook mogelijk.

Incentive Direct organiseert ook bedrijfsuitjes naar Spanje, Dubai, Ierland, Marokko, Hongarije, Schotland, Italie, Portugal, Malta, IJsland, Turkije en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Berlijn, Duitsland
ca 1,5 uur vliegen vanaf Amsterdam

Prijsindicatie:
€ 1.150,- per deelnemer.

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, bedrijfsreizen Duitsland, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!