Lach Je Stuk in Boot en Tuk

 • Tuk Tuk Brabant & Bootje Gezond
 • 10 - 250 personen
 • 10752
 • Beschrijving

De titel geeft eigenlijk al een algemene beschrijving van deze activiteit. Samen met je gezelschap een mooie vaartocht maken door Nationaal Park De Biesbosch en deze afwisselen met een tuktuk tocht door het Brabantse plateland.

Hoe ziet je dag eruit?
Je wordt ontvangen bij fort Lunet. Hier heb je de mogelijkheid om te starten met een warme kop koffie of thee en een stuk appelgebak. Zodra iedereen van jouw gezelschap aanwezig is, gaan we starten met de eerste tocht.

We starten vanuit Fort Lunet met een zelfstandige vaartocht. Dit doe je met onze elektrische 11-persoons sloepen. Deze liggen al voor je klaar bij Fort Lunet. Er gaat geen gids met jullie mee, maar jullie krijgen wel een duidelijke vaarkaart mee om een mooie route te varen door Nationaal Park De Biesbosch. Je hebt namelijk geen vaarbewijs nodig om te varen met onze sloepen dus iedereen mag achter het roer zoland diegene maar de Bob blijft! 

Tijdens de vaartocht blijf je goed achter elkaar varen. Dit is ook nodig want zodra je de grotere rivieren bent overgestoken, kom je aan bij de kleinere kreken van het natuurgebied. Bewonder onderweg moeder natuur, spot verschillende vogels en vele andere diersoorten en geniet van de rust. Maar natuurlijk mag er ook enorm hard gelachen worden!

Na de vaartocht kom je bij een terras aan het water. Hier heb je de mogelijkheid om een drankje te drinken om vervolgens in het volgende voertuig te stappen: de tuktuk.

Hiermee ga je verschillende Brabantse dorpen ontdekken en langs verschillende uitgestrekte polders. Dit is mogelijk in combinatie met een variant op onze GPS Biesbosch TukTuk Challenge. Met de GPS Challenge ga je het in teams tegen elkaar opnemen door te speuren naar GPS punten in de omgeving en maak je verschillende opdrachten. Het team dat dit het beste doet wint de prijs bij de prijsuitreiking.

Uiteindelijk kom je met de tuktuk weer terug op je startlocatie: Fort Lunet. Hier parkeer je de tuktuk en schuif je aan voor een heerlijk barbecue buffet.

Voorbeeldprogramma:
09.30 uur - Ontvangst bij Fort Lunet met koffie/thee en gebak (excl.)
10.00 uur - Start GPS Mini Tuk Tuk Challenge
12.00 uur - Einde GPS Mini Tuk Tuk Challenge + Start ludieke prijsuitreiking
12.15 uur - Start lunch (excl.) 
13.30 uur - Start zelfstandige vaartocht naar Nationaal Park de Biesbosch (zonder spel, u krijgt wel een vaarkaart van ons mee)
17.30 uur - Einde vaartocht
17.45 uur - Start diner (excl.)

 • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en deze is aan te passen naar jouw wensen.

Culinair programma

 • Eten en drinken zit niet standaard bij deze activiteit
 • Heb je interesse in eten en drinken? Laat ons dit weten en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden
 • Eén locatie voor de activiteit en eten en drinken
 • Tijdens het varen is er een mogelijkheid om de sloep te voorzien van snacks en een koelbox met drankjes

Voorwaarden tuktuk rijden

 • Bestuurders van de tuktuk zijn 24 jaar of ouder
 • Bestuurders van de tuktuk zijn al minimaal 3 jaar in het bezit van een geldig autorijbewijs B

Voorwaarden sloep varen

 • De stuurman is altijd de Bob! Ook op het water neem je deel aan het verkeer
 • Bestuurders van de sloep hoeven geen vaarbewijs te hebben

Overige arrangementen
Naast Lach Je Stuk in Boot en Tuk organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

Voor meer informatie bel je 0162 727 040 of vul je het onderstaande formulier in.

Ligging uitje

NP de Biesbosch, Vestingstad Geertruidenberg, Drimmelen, Breda, Oosterhout, Rotterdam, Dordrecht

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!