Kruip in de huid van een brouwer

  • Bavaria Brouwerijcafé
  • 2 - 200 personen
  • 22560
  • Beschrijving

Weet je hoe verse hop ruikt? En ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Brouwerijtour. We nemen je mee van 1719 tot nu, van de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties. Tussen de brouwketels vertellen we je over het verschil tussen bier en pils en word je even lid van de familie Swinkels. Ga terug in de tijd, maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee we al bijna 300 jaar ons bier brouwen.

Gewapend met een proefglas ervaar je stap voor stap hoe we ons bier brouwen. Onder leiding van een gids ontdek je waarom Bavaria in blinde smaaktesten vaak als beste uit de bus komt. Neem zelf de proef op de som en leer hoe een perfect Bavaria wordt gebrouwen. 

Het Bavaria Brouwerijcafé is het start- en tevens eindpunt voor deze rondleiding door de brouwerij en is te combineren met een lunch, diner, borrel, feestavond en/of in combinatie met onze andere activiteiten: 

Gemotoriseerde activiteiten: Solex rijden en E-Chopper rijden
- (Bier)spellen: Bavaria Beergames, Bavaria CaféQuiz, Swingo en Rap naar de Tap
Workshops:  'the perfect serve' tapcursus
Proeverijen: High beer, bierproeverij en de bierproefwedstrijd

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Lieshout, dichtbij Eindhoven. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!