Kroegsport

  • Stadsarrangement
  • 15 - 100 personen
  • 11105
  • Beschrijving

De leukste café-spellen samen doen met je collega's, het kan allemaal met het kroegsport arrangement. 
 
Speel de beroemdste café-spellen nu zelf!

Spelonderdelen als darten, Poolen, biertapwedstrijd, pubquiz, mexen en stuiverschuiven geven een bepaald aantal punten. Wie kan zich na afloop de Kroegsportkampioen noemen?

Wees uw collega's de baas en win de hoofdprijs!
Tijdens de kroegsport zijn de drankjes inclusief. Na afloop is er voor de winnaar gekozen een prijsje en natuurlijk eeuwige roem. Kortom een geslaagd kroegsportevenement waarbij u uw collega's weer eens van een heel andere kant hebt leren kennen.

Heerlijk driegangen diner ter afsluiting van uw bedrijfsuitje
Als heerlijke afsluiting van het geheel verzorgde arrangement gaat u met zijn allen eten in een super goede eetgelegenheid! Het diner omvat maar liefst drie gangen. De menukaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Prijs
15 - 30 personen € 71 excl. btw, € 77,39 incl. btw
31 - 60 personen € 67 excl. btw, € 73,03 incl. btw
61 - 100 personen € 65 excl. btw, € 70,85 incl. btw

Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Ligging uitje

Dit arrangement is mogelijk in:
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede,  Gorkum, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Harlingen, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Scheveningen, Sneek, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Venlo, Volendam, Zaandam, Zutphen en Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!