Kookworkshops

  • Merkx original food design
  • 8 - 100 personen
  • 10656
  • Beschrijving
Merkx original geeft werelds georiënteerde kookworkshops! 
Wij hebben verschillende themaworkshops:

1001 nacht:

We nemen u mee langs de Mediterrane landen, beginnend in Turkije, langs Libanon en Egypte en eindigend in Marokko. U leert weelderige én frisse gerechten maken met exotische namen zoals baba ghanoush (auberginepuree), tabouleh (bulgursalade), mercimek corbasi (een verrukkelijke linzensoep), kip met dadels en tot slot yogurtlu tatlisi (een weelderige yoghurt-griesmeelcake met citroensiroop).

Italiaans:
Tijdens deze workshop leert u authentieke gerechten bereiden uit diverse streken van Italië, zoals pesto, risotto, involtini alla Barese (kalfsrolletjes), caponata (Siciliaanse groenteschotel), gevulde inktvisjes en budino di ricotta (ricotta-rozijnentaart) om maar wat gerechten te noemen. Natuurlijk maakt u ook zelf verse pasta. Buon appetito!

Tapas: Een gevarieerde workshop met heerlijke kleine gerechtjes uit Spanje. Naast bekende gerechten als aioli, ensaladilla Rusa en albóndigas, leert u ook minder bekende gerechten bereiden, zoals kip in een notensaus en calamares rellenos. We sluiten af met een onovertroffen klassieker; de flan, maar dan wel een heel bijzondere...

Hiernaast bieden wij ook de workshops:
Zuid-Amerikaans koken
Franse keuken
Een masterclass
Aziatisch (reisje door Thailand, Vietnam, India en Indonesië).
Een spicy of een boozy workshop aan.

TEVENS COACHING & COOKING WORKSHOPS.
Op een ontspannen en zeer smakelijke manier de knelpunten in uw team ontdekken?
Fusies en overnames binnen het bedrijf, leer elkaar kennen en vorm een super nieuw team.
Omgaan met kritiek, bouw aan uw eigenwaarde , bied open communicatie.  Coaching en cooking kan u dit alles bieden!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Ligging uitje
Wij hebben onze eigen locatie in mooi Amsterdam, aan het water van het IJ, prachtig gelegen in de karakteristieke houthavens. goed bereikbaar met openbaar vervoer en natuurlijk met de boot. Parkeren kan in de parkeergarage direct om de hoek. Tevens komen wij op locatie om uw workshops te verzorgen!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!