Kookworkshop teambuilding bedrijfsuitje

  • Kookstudio Delicio
  • 10 - 50 personen
  • 10754
  • Beschrijving
Bedrijfsuitje & teambuilding in één..dat is S.M.A.R.T.
Delicio - actief sinds 1997 - heeft een geheel eigen aanpak van koken. De kookworkshops zijn niet alleen lekker, leuk en gezellig. Maar ook meteen een investering in je team. (en daarmee te factureren in de vrije ruimte van de WKR, wel zo voordelig)

Samen koken is de ultieme team activiteit waarbij er altijd een dynamische mix ontstaat van samenwerken, humor, teambuilding, communiceren en actief genieten. Het fornuis blijkt een geweldig middel te zijn om op ontspannen wijze elkaar, maar ook jezelf beter te leren kennen. Dit doen wij met ons S.M.A.R.T. systeem. 

Een eigen kijk op koken
Door samen met elkaar de S.M.A.R.T. uitdaging aan te gaan is er ruimte voor iedereen om zijn of haar talent te laten zien. Maar ook om gewoon te genieten van een gezellige avond uit. Deze mix van 'business & pleasure' blijkt een geweldige energie boost te zijn voor je team en meteen een avond uit waar nog lang over wordt nagepraat.

Ga je puur voor culinaire fun rondom fornuis en eettafel? Kies dan uit één van onze tien heerlijke thema's zoals 'Street food', 'Pasta Fresca' of 'Tapas & Sushi' of 'Masterchef Nunspeet'.  Er zijn arrangementen in alle prijsklassen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Ligging uitje
Delicio is centraal gelegen in Nederland, vlakbij Harderwijk (Nunspeet). Slechts 40 minuten van Utrecht, 20 minuten van Amersfoort & Apeldoorn, 15 minuten van Zwolle. Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, met OV bereikbaar. De kookstudio beschikt over een  ‘state of the art’ keuken en gezellig restaurant met bar. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur, een enorm assortiment keukengerei en duurzaam diervriendelijke ingredienten uit regio en seizoen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!