Jordanese Smartlappen Tour

  • Mokum Events
  • 15 - 999 personen
  • 10510
  • Beschrijving
Mokum Events neemt u (Coronaproof) mee naar de mooiste plekjes van de Jordaan, de oudste, meest bezongen volksbuurt. Hieronder een voorbeeldprogramma wat mogelijk is. 

Voorbeeldprogramma:   Uiteraard zijn de tijden en wensen aan te passen!
16.00 - 18.00 Jordaan Tour
Onder begeleiding van een deskundige gids nemen wij u mee naar de mooiste plekjes van de Jordaan. Onze gids vertelt u wetenswaardigheden en anekdotes over de oudste en meest bezongen volksbuurt van Amsterdam. We nemen u mee langs de mooiste hofjes, pittoreske grachtjes en de gezelligste kroegjes die nog rijkelijk aanwezig zijn. Halverwege wordt een typisch Jordanees kroegie aangedaan.

18.00 - 19.00 Smartlappen zingen
In een oergezellig Jordaans café leert u typisch Amsterdamse smartlappen op typisch Amsterdamse wijze te zingen. Waan jezelf Tante Leen of Johnny Jordaan. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen en een echte Amsterdamse accordeonist.

19.15 - 21.30 Diner
Vervolgens nemen wij u mee naar een speciaal door ons geselecteerd restaurant midden in de Jordaan. Alwaar u kunt genieten van een heerlijk 3 gangen diner.

Inclusief:
- Professionele gids
- Pauze in typisch Jordanees café
- Accordeonist
- Tekstboekjes
- Locatie hartje Jordaan
- Uitgebreid diner naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!Prijs:
€54,50 p.p. excl. BTW . De hierboven genoemde tijden zijn slechts een indicatie.
Ligging uitje
Amsterdam

Trefwoorden
Themafeesten, themaparty, partylocatie, feestlocatie, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bedrijfsparty, evenementenlocatie, themadiner, feestzaal, feestruimte, partycentrum, dineren, feestelijke avond, feestavond, partyzaal, teamevents, teamuitstapje, theater, theaterdiner, personeelsdag, leuke uitjes, arrangementen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!