Jan Soldaat Rally

  • ABC Events
  • 16 - 500 personen
  • 10679
  • Beschrijving

De avontuurlijkste rally van de Randstad!
Een spannende rally rijden in echte authentieke legervoertuigen. Deze enerverende puzzeltocht kan op elke gewenste tijd naar keuze plaats vinden. Het spannendst is dit om het te doen bij het vallen van de avond. Zelf een legervoertuig besturen en oppassen voor de vijand! Men waant zich terug in de vroegere dienstplicht tijd, alleen is niet waar alles moet, maar bij een uitje waar alles mag en niks moet!

U gaat op pad in verschillende teams die allemaal een eigen authentiek legervoertuig hebben met begeleider. Iedereen die wil, mag zelf de wagen besturen. De rest van het team helpt de route te bepalen door een GPS, codes van de vijand ontvangen en vragen te beantwoorden. Dit allemaal in de het Spaarnwouder Recreatiegebied.

De route leidt het team over uitdagende weggetjes langs verschillende forten en bunkers. U strijdt onderling tegen de andere teams. Het doel is om uiteindelijk zo efficiënt mogelijk de missie te rijden, zonder gesignaleerd te worden door de vijand en de juiste vragen te beantwoorden.

Wanneer iedereen terug is van de missie, is het tijd voor een drankje. Voor de winnaar is er een toepasselijke prijs.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Haarlem en Amsterdam, Spaarnwoude, Spaarnwoude Recreatiegebied, Velsen, Velsen-Zuid

Trefwoorden
Legeruitje, teamuitje, bedrijfsuitje, vroegere dienstplicht, teamwork, forten en bunkers, samenwerken, uitje met collega's, actief bedrijfsuitje, bedrijfsuitje Amstedam, uniek bedrijfsuitje, teamopdrachten. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!