Jachtseizoen (begeleiding op afstand)

  • TB Events
  • 6 - 500 personen
  • 13315
  • Beschrijving

Jachtseizoen

Het Jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Een supergaaf achtervolgingsuitje!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van jullie achtervolgers? Jullie krijgen een voorsprong om weg te komen. De achtervolgers kunnen momenten kiezen om de voortvluchtigen zichtbaar te maken, maar gebruik dit strategisch! Jullie mogen je niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen, maximaal 10 minuten hetzelfde vervoersmiddel gebruiken en het stadscentrum niet uit! Alles wordt gps getrackt! Moge de beste winnen….. Let the games begin!

Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?
Bij aanvang van het spel lees je de toegestuurde materialen goed door. Volg het stappenplan en lees in het handboek de uitgebreide uitleg over het spel. Als er vragen zijn kunnen deze gesteld worden aan de begeleider die klaar staat om het spel te begeleiden. Vervolgens worden de teams samengesteld door jullie zelf, zodat je weet met wie je de strijd aangaat.

Dan starten de teams... Door middel van een puzzel beginnen de achtervolgers om jacht te maken op de voortvluchtigen. Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de voortvluchtigen te pakken krijgen! Maar er zijn meerdere manieren om het team op te sporen! Lukt het de voortvluchtigen om uit de handen van de achtervolgers te blijven? Een super gave interactieve City game…..

Aan het einde van het spel kom je weer bij elkaar en daar zal voor jullie bekend worden gemaakt wie de winnaar is van het spel.

 

Dit spel start en eindigt in het centrum van de stad of op een eigen locatie. Er is GEEN begeleiding aanwezig op de locatie zelf. Dit spel begeleiden wij op afstand. Hiervoor betaalt u dan ook Heeft u liever wel een begeleider op locatie? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

 

Ligging uitje

Dit spel is op vrij wel elke locatie mogelijk in Nederland.
Een aantal locaties zijn: 

Amsterdam, Assen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch, ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht,Delft, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haaksbergen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk,Weert, Wageningen, Winterswijk,Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen,
Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!