iPad Duindropping

  • Be Event Group
  • 15 - 1000 personen
  • 10854
  • Beschrijving

Duinheuvels, helmgras, strand, zee, vossen, highlanders, bunkers in dit prachtige duingebied vormen het decor van deze game!
 
Je bent van deze tijd, en al of niet bekend met onze Moove Team iPad app? Dan is dit arrangement een aanrader. Voorafgaand aan de iPad duindropping, word je samen met familie, vrienden of collega’s in de omgeving achtergelaten. Om de weg te vinden is samenwerken van groot belang, de iPad helpt je een handje. Nou meer dan een handje.

In de iPad verschijnt een eerste af te leggen route met POI's - Points of Interest. Op de diverse punten kun je opdrachten verwachten die in je iPad verschijnen. Je moet er met je team zoveel mogelijk proberen op te volgen. Daar verdien je punten mee. Het volgende gedeelte van de route verschijnt pas als je het laatste POI bereikt hebt. Enzovoorts. Maar pas op! Niet te hard van stapel. Andere teams kunnen je hinderen door hun speciale gadgets in hun iPad te gebruiken. Of ben jij met je team slimmer en zet je met je eigen iPad gadgets de tegenstanders slim buitenspel door het sturen van de gebroken schermen of iPad virussen?  
 

Gedurende de tocht zijn er op enkele mooie POI's bijzondere 'fun' opdrachten uit te voeren, hierbij valt te denken aan een voertuigopdracht, een frisbeeparcours in de duinpan. Daarnaast word je kennis getest op het gebied van nieuwsfeiten raadsels en natuurverschijnselen. 

Voorbeeld programma

  • Ontvangst
  • Teamindeling
  • Uitreiking en uitleg iPad app 
  • Duindropping met opdrachten
  • Prijsuitreiking


Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in met locatie voorkeur! 

Trefwoorden:
Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding activiteit, team uitje, collega uitje, afdelingsuitje, strand, duintocht, teambuilding, tour, tochten, wandelen, hiken, strandwandeling, Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland

Ligging uitje

- Hoek van Holland 
- Scheveningen, Den Haag
- Zeeland , Oostkapelle

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!