Improvisatietraining Get out of the box. Mogelijk op elke locatie.

  • Outside The Box Academy
  • 6 - 200 personen
  • 10939
  • Beschrijving

Improviseren kun je leren! 
Improviseren doen we dagelijks, telkens wanneer je iets op een andere manier moet doen dan je 'gewend bent'/ 'altijd doet', dan improviseer je. Maar soms roept je brein; "Hier is geen oplossing voor!". Is die betreffende situatie dan echt niet op te lossen? Nee, voor vrijwel alles is een oplossing, maar je brein blokkeert..

Omdat improvisatie op impulsen werkt, wordt er in deze workshop ook veel gelachen. Maar jullie leren vooral de praktische vaardigheden van improvisatie aan.

In een razendsnelle mix van mindblowing individuele oefeningen en hilarische groepsoefeningen leren jullie hoe je brein improvisatie probeert te blokkeren, en hoe je snel schakelt en “outside the box komt”. Snel, inhoudelijk, hilarisch, en een must-have experience voor tenminste elk managementteam!

In deze training leer je:
- denken in mogelijkheden (in tegenstelling tot onmogelijkheden)
- out-of-the-box redeneren
- accepteren wat er is, en daarop verder redeneren ("ja, en", in plaats van "ja, maar")
- samenwerken en ideeen van elkaar te implementeren

Zet deze training in als; teamtraining, kickof van een (meerdaags) veranderingsproces, teambuildinssessie, of (in aangepaste vorm) een seminar inhoudelijk of als energieke boost tijdens een congres.

De voertaal kan Nederlands of Engels zijn.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Wie gingen jullie voor?
Reeds ruim 400 kleine en grote (nationale en internationale) bedrijven en instellingen hebben samen al ruim 500 keer de workshop afgenomen met groot enthousiasme. 

Ronald Plantinga (Philips lighting) 
Dutch Entertrainment has proven to provide high-energy improvisation workshop to our global marketing team event. All loved it. Would definitely recommend as an option to team dinner or other social event as a ''break'' to the hard work on business challenges. 

Janine de Regt (projectmanager, Center for Medical Imaging)
 Veelal met behulp van hele duidelijke opdrachten bereikt Freek dat alle deelnemers zich comfortabel voelen. Dit is van grote waarde indien het team bestaat uit zowel introverte als extraverte personen. De laagdrempelige benadering draagt bij aan een leuk teamuitje!

Danielle van Pelt (directeur New Business, Beter/ ABN-AMRO)
 Freek Verdult en collega’s hebben er door hun gedreven inzet en de prettige opbouw van het programma gezorgd dat iedereen fanatiek en vooral enthousiast heeft meegedaan. Er is ontzettend veel gelachen. Een absolute aanrader dus.

Ligging uitje

Improvisatie staat los van elke vaste waarde, het kan dus ALTIJD en OVERAL. 
Deze sessie wordt dan ook in ELK DAGDEEL geboekt (ochtend, middag of avond) en op ELKE LOCATIE (binnen of buiten Nederland, zo trainden wij al groepen in Belgie, Duitsland en Spanje). Zelf geen geschikte locatie? Wij kunnen je daarbij helpen.Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!