Ik Hou Van Holland Spel Show Quiz

  • ABC Events
  • 20 - 1000 personen
  • 10671
  • Beschrijving

ABC Events zet de boel op stelten voor u en uw gezelschap. Hoe we dit doen? Door alles uit de kast te halen. Voordat de deelnemers van de spelshow quiz arriveren wordt er een complete studio opgebouwd met quizdesks (maximaal 8), videoscherm, projector, geluidsinstallatie en aankleding. Als alles gereed is en getest, zullen de deelnemers arriveren. Geen spelshow quiz waarbij u slechts een plek op de tribune heeft, maar een show waaraan iedereen kan deelnemen.

Dan begint de show, met geluid en een videofragment waarbij iedereen de begintune van het welbekende "Ik Hou van Holland lied" hoort en probeert mee te zingen. De teams kunnen door middel van het goed beantwoorden van vragen, punten verdienen. Zo testen wij de kennis over de Nederlandse taal, de Nederlandse muziek, Nederlandse uitvindingen en nog heel veel meer.
Ook is het mogelijk eigen quizvragen aan te leveren.

Dit knallende evenement bevat de volgende items:
- Ontvangst met koffie/thee en een oer-Hollandse lekkernij
- Opbouw van de "TV Studio"
- Aankleding van de zaal/ruimte
- Spelshowdesks voor ieder team
- Diverse spelshowrondes (sommige met geluidsfragmenten)
- Een DJ met professionele geluidsinstallatie
- Een Spelshow host
- Technische dienst ter ondersteuning en controle
- Groepsfoto
- Prijsuitreiking met typisch Hollandse prijzen.

Voor meer informatie en- of vragen, vul het onderstaand formulier in!

Ligging uitje

Dit evenement kan op elke gewenste locatie verzorgd worden zoals bijvoorbeeld: Haarlem, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Alkmaar, Den Helder, Apeldoorn, Utrecht, Harderwijk, Amersfoort, Uddel, Meerveld, Garderen, Breda, Leiden, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Zwanenburg, Spaardam, Lelystad, Teuge, Giethoorn, Middelburg, Rotterdam, Delft, Twente, Hilversum

Trefwoorden
Spel show studio, geluidsfragmenten, Ik hou van Holland Quiz, Nederlandse taal, Nederlandse muziek, Nederlandse uitvindingen, uniek decor quiz, quizstudio, quiz met collega's, personeelsuitjes. teamuitjes, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, uitjes

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!