Hollands Glorie Dinerspel

  • Nostalgia Events
  • 15 - 2000 personen
  • 11098
  • Beschrijving

Terug naar het Nederland van toen!
Het Hollands Glorie Dinerspel is een oergezellige groepsactiviteit voor (grote) groepen. Een verbroederende avond vol gezelligheid, lekker eten en nostalgie. Compleet in oud-Hollandse sferen! Naast de onmisbare quizvragen telt dit spel ook oud-Hollandse doe opdrachten. Dit uitje wordt alom geprezen om de grote afwisseling! En dit alles op een mooie locatie in uw favoriete plaats.

Inhoud
In teams gaat u de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te verdienen door quizvragen en doe-opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. In deze activiteit draait alles om gezelligheid, hilarische momenten en het samen beleven van heel veel Hollandse Herinneringen. Denk hierbij aan: Jos Brink, Sugar Lee Hooper, , Rons Honeymoon Quiz, Heintje Davids, De Tandenborstel Show, Wordt Vervolgd, Telekids, Flodder, Mama is Boos! De Film van Ome Willem, Hazes, het Ek van ’88 en nog veel meer, Alles van onze rijke (recente) geschiedenis komt aan bod!De spelrondes wisselen we af met de verschillende gangen van het diner of buffet zodat niemand met een knorrende maag aan tafel zit.

Voor wie
Uitermate geschikt als gezellige eindejaarsactiviteit, personeelsfeesten, teamuitjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes en andere grote groepen.
 
Arrangementen
U kunt op aanvraag ook alleen de Hollands Glorie Spelshow boeken zonder diner. Fijn bijvoorbeeld, wanneer u zelf al een locatie heeft geregeld. 

Voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

Bekijk het programma op onze website voor meer info. Hollands Glorie Dinerspel

Ligging uitje

U kunt kiezen uit één van de verschillende toplocaties in steden door heel het land waar wij een samenwerking mee voeren zoals in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Waalwijk, Goes, Maastricht, Nijmegen en Bergen op Zoom. Maar het spel is niet stadgebonden en kan in elk door u gekozen plaats georganiseerd worden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!