Het mooiste bedrijfsuitje

  • Surfschool Castricum / 4Wind Watersports
  • 4 - 150 personen
  • 24406
  • Beschrijving

Een bedrijfsuitje op het strand van Noord-Holland. Er bestaat eigenlijk geen betere locatie voor een dagje uit met collega’s of vrienden. Of je nou op zoek bent naar een bedrijfsuitje die in het teken staat van teambuilding, ontspanning, gezelligheid of actie, jouw evenement wordt bij ons gegarandeerd een succes.

We hebben in totaal 3 toffe pakketen samengesteld: het ‘action’ programma, het ‘relax’ programma en het ‘water’ programma. Afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt hebben we binnen een pakket een of meerdere passende activiteiten voor je uitgekozen waarvan wij weten dat ze ongetwijfeld een succes zullen worden.

Je kunt bij ons terecht voor o.a.: golfsurfen, powerkiten, expeditie Robinson, brandingraften, suppen, volleybal, archery tag, discgolf...

Heb je al een goed beeld van wat jouw team leuk vindt? Dan is het natuurlijk ook tof om zelf een activiteit te kiezen of een pakket samen te stellen. Uiteraard kunnen we je hier geheel vrijblijvend in bijstaan om tot een zo passend mogelijk programma te komen.

Om het feest compleet te maken
Een actieve dag op het strand is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk arrangement bij een fijn strandpaviljoen. Wij hebben het genoegen om samen te mogen werken met Deining, die voor alle gelegenheden een top menu kan samenstellen. Van borrels tot BBQ’s of a la carte en van vergadering tot geheel verzorgd feest, Deining maakt van elk evenement een groot succes.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Strand Castricum (Bakkum)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!