Helikoptervlucht maken - Op locatie geheel naar wens

  • 123Helikoptervluchten.nl
  • 2 - 600 personen
  • 22402
  • Beschrijving

Wow, wat een gaaf bedrijfsuitje is dat! Helikoptervliegen met de baas, dat klinkt als een onvergetelijke ervaring. En het beste van alles is dat het op locatie kan plaatsvinden en er diverse helikopters beschikbaar zijn, van klein naar groot. Dat betekent dat er altijd wel een oplossing is die bij jullie past.

Stel je voor, je stapt in een helikopter en stijgt op vanaf een van de vele locaties in Nederland. Vanuit de lucht heb je een prachtig uitzicht over het landschap en de omgeving waar je normaal gesproken dagelijks doorheen rijdt. Je ziet alles vanuit een heel ander perspectief en dat is echt spectaculair.

Er zijn verschillende mogelijkheden, je kunt kiezen voor een rondvlucht van A naar A, of je kunt bijvoorbeeld van A naar B vliegen. Het is ook mogelijk om het helikoptervliegen te combineren met horeca of andere activiteiten zoals bijv. per helikopter naar de golfbaan. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke lunch op een unieke locatie, of een spannende teambuilding activiteit na het vliegen? Of wel eens van Schapendrijven gehoord? Ook een veel gecombineerde boeking bij ons!

Het mooie van dit bedrijfsuitje is dat er een totaalpakket kan worden samengesteld als je dat wenst. Dit betekent dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd en je nergens meer over na hoeft te denken. Dat scheelt een hoop stress en gedoe en je kunt je volledig richten op het genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Kortom, helikoptervliegen als bedrijfsuitje met de baas is een absolute aanrader. Het is een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven. Vanuit de lucht geniet je van een prachtig uitzicht en kun je even helemaal ontspannen. En het mooie is dat het geheel op maat kan worden samengesteld, dus er is voor elk bedrijf een geschikte oplossing. Ik zeg: boeken die handel!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Heel Nederland. Zelfs daarbuiten is mogelijk. Naar wintersport per helikopter? Of met collega's per helikopter naar Ibiza? Op Golftour naar Belgie per helikopter? De mogelijkheden zijn grenze- eh.. eindeloos. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!