Heineken Zoeterwoude "Brewery Tour"

  • Fabrieksuitje
  • 15 - 70 personen
  • 22616
  • Beschrijving

Tijdens de Brewery Tour krijgen jullie een rondleiding over de grootste en bekendste brouwerij van Europa, Heineken.

De Brewery Tour start met een introductiefilm waarin je wordt meegenomen in de historie van Heineken en je kennis maakt met de verschillende biermerken. Hierna volgt de rondleiding door de brouwerij, waar de tour begint met bij het brouwhuis. Vervolgens krijg je nog een kijkje bij het vergistings- en het lageringsproces. De rondleiding wordt afgesloten bij het verpakken en export.

Bij terugkomst staan twee heerlijke (speciaal) bieren op je te wachten en ligt een unieke gadget voor je klaar. Of gaan jullie uitbreiden met:

Beer Tasting
Tijdens de Beer Tasting selecteert onze biertender vijf verschillende bieren en geeft hierbij achtergrondinformatie over de bieren voor een optimale smaak- en geurbeleving.

Pub Quiz
Onder het genot van een hapje en een drankje worden de kandidaten individueel of in teamverband getest op hun HEINEKEN-kennis. Er kan er maar één de winnaar zijn; er wordt dan ook gestreden om een mooie prijs!

De tour is uit te breiden met een heerlijk Lunchbuffet.
Het lunchbuffet bestaat uit luxe belegde broodjes, verse salades, hartige snacks en diverse verse sappen geserveerd. Uiteraard wordt er geproost met een HEINEKEN 0.0. Het assortiment van de lunch wordt bereid aan de hand van seizoensgebonden producten.

Of je kunt kiezen voor afsluiting met één van onze heerlijke dinerbuffetten.
Van een seizoensbuffet tot diverse stamppotten of juist salades en Mediterrane hapjes; het kan allemaal!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Zoeterwoude

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!