Handboogschieten op locatie, een SCHOT in de roos!

  • Outdoor Point
  • 10 - 300 personen
  • 22232
  • Beschrijving

Handboogschieten is een eeuwenoude manier van jagen maar ook een olympische sport! Het is vooral bekend geworden door de verhalen van “Robin Hood”. Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken. We kunnen het handboogschieten aanbieden op 2 verschillende manieren: 

Teambuilding Clinic Handboogschieten met 2 of 4 banen, tijdsduur 1 tot 1,5 uur en geschikt voor groepen tot 24 personen per clinic. Na uitleg over schiethouding, ademhaling en uiteraard veiligheid kan er eerst geoefend worden. Daarna is er in teamverband een webstrijd waarbij samenwerken en elkaar coachen jullie naar de overwinning kan helpen met als ultiem einddoel "Geblinddoekt Handboogschieten"!

Evenementen opstelling Handboogschieten met 4 of 8 banen, in overleg kunnen we gedurende een afgesproken tijd korte workshops aanbieden van 30, 45 of 60 minuten. Ook is het mogelijk om met vrije inloop te werken waarbij bezoekers op een leuke manier kennis kunnen maken met het handboogschieten. 

Handboogschieten is erg goed te combineren met één van onze andere teambuilding activiteiten op locatie zoals bijvoorbeeld Bamboestieken of de Wighland Games. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Zeeland kortom op iedere gewenste locatie door heel Nederland!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!