HADO: High-tech trefbal

  • HADO
  • 6 - 100 personen
  • 19723
  • Beschrijving

Gooi schouders los en kraak je hurk, want HADO krijgt iedereen buiten adem. Dit sportieve uitje is een verrassende combinatie van sport en gaming met een torenhoge fun factor. Adrenaline. Teamspirit. Gieren van het lachen. En bovendien een feest voor jong en oud!

Wat is HADO?
HADO is ouderwets trefbal in een futuristisch jasje, oftewel de vreugde van vroeger met de graphics van de toekomst dankzij de Augmented Reality headsets die de werkelijkheid upgraden met een virtuele laag. Draadloos, natuurlijk: je kunt je in alle vrijheid over het speelveld bewegen, om buiten schot van je tegenstanders te blijven. Met de sensor aan je arm lanceer je explosieve energieballen, of teken je een beschermend schild in de lucht om achter te schuilen.

De HADO Arena in Eindhoven kan groepen tot wel 70 personen ontvangen, waar het spel in een unieke setting gespeeld kan worden. Natuurlijk worden hier ook koude dranken geserveerd, om af te koelen na verhitte potjes.

Speel je HADO liever op een zelfgekozen plek? Dat kan! HADO komt ook naar bedrijven of groepen toe, vanaf 15 personen. Het spel kan gespeeld worden in elke ruimte van minimaal 8 bij 12 meter met een plafond op minstens 2,8 meter. Uiteraard moet er stroom aanwezig zijn.

Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

Ligging uitje

HADO Arena Eindhoven
Lardinoisstraat 8, 5611ZZ Eindhoven
(6 - 70 personen)
Speel je HADO liever op een zelfgekozen plek? Dat kan! HADO komt ook naar bedrijven of groepen toe, vanaf 25 personen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!