Interactieve Sloepen iPad TeamGame Kagerplassen

  • Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events
  • 25 - 200 personen
  • 10807
  • Beschrijving

Een interactief bedrijfsuitje op de mooie Kagerplassen (nabij Leiden) met een hoog teambuilding en fun karakter? De Interactieve Sloepen iPad TeamGame is het ideale teambuilding uitje. Vind met je team zoveel mogelijk GPS punten, beantwoord vragen, foto-opdrachten en scoor zoveel mogelijk punten.

Na een korte uitleg gaan de teams per sloep, voorzien van een iPad met 4G internet, de strijd aan op het water. Ieder team bepaalt hierbij zijn eigen route.

Het uiteindelijke doel van deze Interactieve Sloepen iPad TeamGame is uiteraard het scoren van zoveel mogelijk punten. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app probeert u met uw team zoveel mogelijk GPS coördinaten (waypoints) te bezoeken. 

Op ieder gevonden coördinaat wordt een vraag of opdracht geactiveerd. Dit kan zijn: het beantwoorden van een vraag, het uitvoeren van team- of foto-opdrachten.  Uiteraard leveren  de wat verder gelegen coördinaten en moeilijkere opdrachten meer punten op dan de dichterbij gelegen coördinaten en makkelijke opdrachten.

Tailormade met eigen bedrijf- / collega gerelateerde vragen
Het is zelfs mogelijk een aantal bedrijf- of collega gerelateerde vragen in het programma op te nemen, waardoor uw programma een eigen unieke karakter krijgt.

Tijdens dit superleuke sloepuitje kunnen de teams online de tussenstand zien, wat leidt tot een spannende competitie.

Interactief
Gedurende de Interactieve Sloepen iPad TeamGame kunnen de teams onderling met elkaar chatten en sta je in directe verbinding met de  spelleider(s).

Let op! De spelleider is wellicht beïnvloedbaar en kan op sommige opdrachten bonuspunten verstrekken, mits u de opdracht op een ludieke wijze uitvoert!

Duur
Het programma is volledig af te stemmen op uw beschikbare tijd (1,5 – 3 uur). U kunt zelf aangeven hoe lang u het spel wilt laten duren maar wij raden max. 3 uur aan, bijvoorbeeld van 14.00-17.00 uur.

Andere programma's die mogelijk zijn vanaf deze locatie:

  • Wisselprogramma 100% elektrische E-chopper tour & sloepvaren (vanaf 40 personen)
  • Vespa & sloepentocht (v.a. 40 personen)
Ligging uitje

Warmond (nabij Leiden)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!