GPS Biesbosch Sloepen Challenge

 • Bootje Gezond
 • 30 - 200 personen
 • 10748
 • Beschrijving

Uit in Zuid organiseert unieke uitjes op het water, zoals de GPS Biesbosch Sloepen Challenge. Je start bij Fort Lunet. Gaat op pad met onze sloepen richting Nationaal Park De Biesbosch en speurt in dit gebied naar bepaalde navigatiepunten. Op deze punten maak je hilarische opdrachten, geef je antwoord op verschillende vragen en maak je vooral veel plezier. Deze activiteit is aan te vullen met verschillende horecamogelijkheden bij Fort Lunet.

Hoe ziet je dag eruit?
Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer en hier verzamel je samen met je collega’s totdat iedereen compleet is. Dit ontvangst is mogelijk met koffie, thee en gebak zodat de vroege vogels alvast kunnen beginnen met het gezellige dagje weg. Zodra iedereen compleet is, komt jullie activiteitbegeleider naar jullie toe voor de uitleg.

Jullie groep wordt verdeeld in kleinere teams. Dit doe je zelf of laat je over aan je activiteitbegeleider. Je loopt met alle teams richting de sloepen en vervolgens krijgt ieder team een duidelijke uitleg over het varen met onze elektrische sloep. Iedereen stapt in de sloepen en vaart achter de begeleider aan richting Nationaal Park De Biesbosch.

Na een vaartocht kom je aan in de Aakvlaai. Dit gebied van Nationaal Park de Biesbosch is het strijdtoneel van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge. Hier krijgt ieder team een mapje met GPS punten en een GPS uitgedeeld. Ieder team gaat speuren naar de GPS-punten waar vlaggen staan. Bij de vlaggen maak je verschillende opdrachten en het team die de meeste opdrachten goed uitvoert, mag zich winnaar noemen van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge. Zijn er geen vragen meer? Dan start het spel!

Wanneer ieder team klaar is met het zoeken naar de vlaggen dan word je terugverwacht bij het laatste navigatiepunt. Dit is in de Aakvlaai en je vaart vervolgens met alle team weer terug naar Fort Lunet.


Wanneer je terug komt bij Fort Lunet, levert ieder team de antwoorden in. Pak gerust een drankje terwijl de activiteitbegeleider nakijkt. Wie is het sterkste team? Dat wordt bekend gemaakt in een ludieke prijsuitreiking!

De activiteit is aan te vullen met een heerlijk barbecue buffet. Zo beleef je de hele dag op één locatie en zorg je ervoor dat je gezelschap direct na de activiteit lekker kan eten en drinken.

 • Voorbeeldprogramma*:
 • 12.45 uur – Ontvangst met koffie/thee en gebak (exclusief)
 • 13.30 uur – Uitleg sloep en start vaartocht naar Nationaal Park De Biesbosch
 • 14.30 uur – Start GPS Biesbosch Sloepen Challenge
 • 16.30 uur – Einde GPS Biesbosch Sloepen Challenge en terugvaren naar Fort Lunet 
 • 17.00 uur – Terugkomst bij Fort Lunet + start ludieke prijsuitreiking
 • 17.30 uur – Start heerlijke barbecue (exclusief) 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en aanvullingen zijn in overleg te bepalen.

Prijs De prijs van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge is op aanvraag

Culinair programma

 • Eten en drinken zit niet standaard bij de GPS Biesbosch Sloepen Challenge
 • Heb je interesse in eten en drinken? Laat ons dit weten en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden
 • Eén locatie voor de activiteit en eten en drinken
 • Tijdens het varen is er een mogelijkheid om de sloep te voorzien van snacks en een koelbox met drankjes

Voorwaarden sloep varen

 • De stuurman is altijd de Bob! Ook op het water neem je deel aan het verkeer
 • Bestuurders van de sloep hoeven geen vaarbewijs te hebben

Overige arrangementen
Naast de GPS Biesbosch Sloepen Challenge organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.

Bel voor meer informatie of vul het onderstaande formulier in.

Ligging uitje

Nationaal Park De Biesbosch, Geertruidenberg, Drimmelen, Noord-Brabant, Oosterhout, Rotterdam, Dordrecht, Breda

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!