Geschikt of Ongeschikt; ervaar een "armytraining"

  • Jan Soldaat
  • 30 - 1001 personen
  • 10567
  • Beschrijving

TEAMBUILDING 
Welk team is Geschikt of Ongeschikt voor het leger? Dat wordt bepaald tijdens deze teambuildingsdag. De verschillende teams zullen getest worden op hun vaardigheden door middel van spannende en ludieke opdrachten. Tijdens de briefing gegeven door onze Korporaal wordt het duidelijk dat er een strijd geleverd moet worden. 

Iedere deelnemer ontvangt  een eigen overall om dit evenement in uit te voeren. Bij Jan Soldaat draait het om de teamprestatie, u hoeft dus niet over een uitmuntende conditie te beschikken om aan dit evenement mee te kunnen doen. Activiteiten die tijdens de dag voorbij kunnen komen zijn een communicatiechallenge, katapult bouwen, luchtbuks schieten of een IQ-test.

Dit evenement kan uitgevoerd worden op een locatie naar keuze of start op ons Hoofdkwartier in de buurt van Haarlem/Amsterdam. De locatie vormt het ideale decor voor de missie “Geschikt of Ongeschikt?”. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dit evenement en de activiteiten? Vul het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Haarlem, Veluwe, Grebbelinie en Helvoirt. Op aanvraag mogelijk op locaties door heel Nederland.

Trefwoorden:
Jan soldaat, leger bedrijfsuitje, test je collega’s, actief bedrijfsuitje, het bedrijfsuitje waar alles mag, bedrijfsuitje, rally rijden, legervoertuigen, legervoertuig, Nederlands leger, ludiek bedrijfsuitje, teambuilding

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!