Ga op avontuur in één van de klimbossen van Fun Forest!

  • Klimbos Fun Forest
  • 10 - 250 personen
  • 23792
  • Beschrijving

Op zoek naar een dag vol gezelligheid, plezier en actief samenwerken? Dan ben je in ons bos aan het goede adres! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je team door samen te ontsnappen aan de werkvloer en een unieke dag te beleven in de natuur. Bij de klimbossen van Fun Forest staat er altijd een geweldig programma voor je klaar. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, één ding is zeker: plezier is gegarandeerd!

Klimmen in een klimbos: beleef een avontuur in de natuur!
Ontdek samen onze 4 klimbossen in Almere, AmsterdamRotterdam en Venlo met allerlei verschillende klimparcoursen, van 2,5 tot 15 meter hoogte. Van eenvoudige parcoursen voor degenen met hoogtevrees tot extreme routes voor de durfals. In ieder parcours vind je unieke obstakels, zoals bruggen, netten, ziplines en zelfs een vrije val! Een ieder kiest zelf de moeilijkheidsgraad.

Je klimt altijd veilig dankzij ons continu zekersysteem en onze redders helpen je als je toch in een lastige situatie belandt.

Teambuilding activiteiten bij Fun Forest
Blijf je liever met beide voeten op de grond of wil je het klimmen combineren met een teambuilding activiteit? Dan kun je bij Fun Forest kiezen uit Expeditie, Archery Tag en watersport! 

Expeditie 
Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Archery tag
Bij onze klimbossen in Almere en Rotteredam kun je ook Archery Tag spelen! Archery Tag is een kruising tussen paintball en trefbal, alleen speel je met pijl en boog. Het spel is actief en dankzij de speciale pijlen en gezichtsbescherming, ook hartstikke veilig. Er zijn verschillende pijl-en-boogspellen die je kan spelen in ons bos. Welk spel jij gaat spelen, hangt af van de grootte en wensen van jouw groep.

Watersport
In Rotterdam kan je ook nog eens heerlijk komen suppen, kanoën of kajakken op de Kralingse Plas! Wil jij een ontspannend tochtje maken of maak je er een echte sportieve uitdaging van? Bij watersport activiteiten bepaal jij zelf hoe intensief je het avontuur maakt.

Maak het uitje compleet
Maak jouw groepsuitje compleet met onze horeca-arrangementen. Kies voor een warm onthaal met koffie, thee en lekkernijen, een uitgebreide lunch, een gezellige borrel of een bbq arrangement. Wat je ook kiest, wij denken graag met je mee om van jouw (klim)avontuur een onvergetelijke belevenis te maken!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Je vindt onze klimbossen in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo. Bij al onze bossen is er voldoende parkeergelegenheid maar ook met het OV zijn wij goed te bereiken.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!