Foute Vrienden

  • TB Events
  • 6 - 500 personen
  • 12838
  • Beschrijving

Foute Vrienden
We gaan bij dit spel voor niets minder dan het schaamrood op elkaars wangen! Samen met jouw groep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.  

Wat staat jullie te wachten tijdens Foute Vrienden?
Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes man en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboekje op pad. Elke deelnemer krijgt minimaal één opdracht voor zijn kiezen en - lucky you – je Foute Vrienden bepalen welke opdracht uitgevoerd moet worden. De kans bestaat dat je een wildvreemde dame met rode schoenen (liefst met hoge hakken) moet vinden en zoenen om jouw punten te scoren, het liefst zonder bitch slap. Ook kan je gevraagd worden een groepstattoo te ontwerpen. Het mooiste resultaat telt uiteraard! Het spel bestaat uit verschillende rondes. Per ronde wordt bepaald wie zijn opdrachten het minst goed heeft uitgevoerd, en daarmee de ronde verloren heeft en een extra opdracht moet doen. De opdracht van de "verliezer" is meestal het ergste… Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna. 

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje doen jullie het nog een keer dunnetjes over: samen bespreek je de oogst van die dag!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Dit spel is te spelen in heel Nederland, Duitsland en Belgie en op eigen locatie.

Een aantal locaties zijn:
Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Arnhem, Amsterdam, Doetinchem, Groningen, Middelburg, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Deventer, Bergen op Zoom, Breda, Maastricht, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch, ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!