Foute Bingoshow - De meest humoristische show van Nederland!

  • Uitjesbazen
  • 20 - 2500 personen
  • 10928
  • Beschrijving

Geen zin in een ouderwets avondje bingo? Met de Foute Bingoshow beleven jullie de meest humoristische show van Nederland. Roep jij als eerste bingo en ga je naar huis met te gekke prijzen? Boek nu de Foute Bingoshow als uitje op locatie naar keuze.

Niet zomaar een bingo
Spotlights aan, muziekboxen op volume gezellig en microfoon in de hand. Wij maken bingo weer helemaal hip. Ready? Tijd om de ballen te laten rollen. Met onze speciale rondes is hilariteit gegarandeerd. Blijf koel tijdens de turboronde en swing lekker mee in de dansronde. Dit is het ideale uitje voor bedrijven, vrienden en familie!

Ga jij naar huis met de leukste bingoprijzen?

  • Een gezellige, muzikale avond met leuke attributen en aankleding.
  • Bingomasters in (te) gekke outfits.
  • Unieke bingorondes met aparte kaarten.
  • Knotsgekke foute prijzen, van prul tot spul.

De grappenmaker van de bingoclub
Unieke, hilarische rondes komen voorbij. De bingowinnaar van de ronde mag een prijs uit de stapel kiezen. Maar pas op: een Foute Bingo wordt natuurlijk afgestraft. Maak kans op de grootste prijzen en ga ervandoor met de bingoplayer of the year award. Wie heeft de leukste bingokreet in huis en scoort hiermee de hoofdprijs? 

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?
This time it’s showtime. Met 22 zelfontwikkelde activiteiten organiseert Uitjesbazen altijd het juiste bedrijfsuitje of teamuitje. Met 4.8 uit 5 sterren op basis van 350+ Google beoordelingen maken onze showmasters er een onvergetelijke ervaring van. 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Onze Foute Bingoshow is te spelen op elke locatie in Nederland. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!