Fort Royale

 • PBN Forteiland
 • 40 - 600 personen
 • 10825
 • Beschrijving

Voor de romantische wijnproever en de avontuurlijke lekkerbek. Proef Fort Royale!

Keer de drukte de rug toe en laat Koningin Emma je hoogstpersoonlijk naar het Forteiland vervoeren. Zet voet aan wal op vier hectare historie en laat het eiland de rest doen. Geniet van de gezellig ontvangst met gluhwein en warme chocolade melk met gevulde speculaas...

Laat je vervolgens onderdompelen in een avondvullend entertainment. Welke fijnproever herkent de juiste wijnen tijdens de proefexpeditie? Wie schiet de meeste kerstballen uit de boom en welk stel hersens heeft de meeste Fortkennis paraat in de Kopspijkers quiz? 

Dwaal door de gangen van het eeuwenoude Fort en volg de ontelbare lampjes, kaarsen, fakkels en vuurkorven op weg naar het diner aan de langste tafel waar je ooit aan hebt gezeten...

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Het Forteiland van IJmuiden ligt in de monding van het Noordzee-kanaal en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Op dit UNESCO monument waant u zich in een roes van historie, avontuur, rust en spanning.

 • Unesco Werelderfgoed
  Indrukwekkend Fort uit 1880 met groot gangenstelsel
  4ha groot, dus voldoende ruimte om afstand te houden
  Privé eiland, exclusief voor jouw bedrijf
  Bijzondere combinatie van cultuur, creatief en culinair

We trekken ons niets aan van het Hollandse klimaat, aangezien het programma zich binnen de Fortmuren afspeelt en alle zalen heerlijk zijn verwarmd. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!