Food for Thought, businessgame

  • Businessgames
  • 10 - 80 personen
  • 10541
  • Beschrijving

Op zoek naar een smaakvolle invulling voor uw team-event? Speel dan de culinaire businessgame Food for Thought. Deze interactieve teamtraining bevat alle ingrediënten om uw medewerkers op unieke wijze met elkaar aan de slag te laten gaan en inzicht te geven in elkaars kwaliteiten.

Wij nemen de deelnemers mee in de metaforische zakenwereld van de Haute Cuisine. Verdeeld over verschillende teams vertegenwoordigen ze één restaurant. Aan hen de taak het restaurant te voorzien van een verbluffende menukaart! De onderlinge strijd om de beste ingrediënten en de mooiste gerechten barst los. Dit vraagt om creativiteit, samenwerking, zakelijk instinct maar bovenal om smaak. Is uw team bestand tegen de hectiek van de keuken of laat u zich gemakkelijk van de kook brengen?

Food for Thought is hét recept voor een succesvolle teambuilding. Ervaar het zelf!

Duur: in overleg, standaard programma van 14.00 tot 20.00uur (inclusief diner)

Prijs: varieert o.b.v. groepsgrootte en tijdsduur. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Uitvoer:
 Food for Thought is mogelijk als totaalprogramma maar kan ook uitstekend ingepast worden als programma onderdeel van uw vergadering of evenement. Het programma is ook Engelstalig beschikbaar, andere talen op aanvraag.

Ligging uitje

Dit Businessgames programma is mogelijk bij diverse kookstudio's verspreidt over het land. Wij hebben samenwerkingsverband met de Kookfabriek met vestigingen o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!