Expeditie Outdoor bedrijfsuitje

  • Outdoorpark SEC Almere
  • 8 - 200 personen
  • 24974
  • Beschrijving

Welk team wint de battle?
Expeditie Outdoor vraagt om samenwerking, creativiteit, communicatie en een beetje inspanning en doorzettingsvermogen. Bij Expeditie Outdoor gaat het om teambuilding en competitie, maar samen lol maken is zeker zo belangrijk. 
Tijdens de verschillende uitdagingen en hindernissen leer je je collega's eens op een andere manier kennen. 

Uitdagend teamuitje
Je gaat in teams de strijd aan in dit uitdagende spel. De expeditie vraagt om een goede samenwerking. Niet zozeer in kracht maar praktische vaardigheden, denkvermogen en tactisch inzicht. 

Plezier voor iedereen
Expeditie Outdoor is opgezet voor een breed publiek, waarbij teambuilding, sportiviteit en denkwerk aan bod komen. Ieder team bestaat uit meerdere personen die ieder een bijdrage leveren aan de verschillende proeven, waardoor iedereen van waarde is. 
Na een uitdagende middag eindigen we op het terras met open haard en wordt het winnende tema gehuldigd! 

Bedrijfsuitje op maat
De activiteiten worden aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. Naar wens kan een bepaald thema centraal staan, zoals samenwerking, competitie of teambuilding. Natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen plezier heeft!

Gezellig afsluiting 
Tot slot is het gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje in onze sfeervolle blokhut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch, gezellig borrel met hapjes of een feestelijke barbecue. 

Prijsinformatie 
Inclusief ontvangst met koffie en thee en een drankje tijdens de pauze
Duur: 3 uur
Prijs: € 42,50

 

Ligging uitje

Het outdoorpark is gelegen in boswachterij Almeerderhout, tegen Almere. Centraal gelegen en goed bereikbaar. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!